Bioscoopreleases week 8

Met o.a. Selma, Turist en Zurich.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Foxcatcher (2014)


Mark Schultz (Tatum) is een worstelaar (die later Olympisch goud won) die uit de schaduw van zijn gevierde worstelende broer Dave (Ruffalo) en een leven van armoede weet te treden wanneer hij onder de hoede van excentrieke miljonair John du Pont (Carell) wordt genomen. Schultz wordt door du Pont overgehaald om op zijn landgoed te komen wonen en te trainen voor de Olympische Spelen van Seoul in 1988. Du Pont is wanhopig om aandacht te krijgen van zijn moeder en begint een atletisch team van wereldklasse te 'trainen'. Ondertussen breekt hij het zelfvertrouwen van Mark, waardoor laatstgenoemde in een diep dal terechtkomt.
Bekijk de afbeelding

Mortdecai (2015)


Terwijl hij het opneemt tegen boze Russen, de Britse MI5, zijn onmogelijke vrouw en een internationale terrorist, moet Charlie Mortdecai de wereld rondreizen in een race om een gestolen schilderij te vinden, dat volgens geruchten de toegangscode bevat van een verloren bankrekening met Nazi-goud.
Bekijk de afbeelding

Turist (2014)


Tijdens een skivakantie wordt een gezin overvallen door een lawine. Moeder schreeuwt om de hulp van haar man, maar die is er als een haas vandoor gegaan. De ramp loopt met een sisser af, maar het gezin heeft een grote deuk opgelopen. Hoe kan de vader deze vertrouwensbreuk herstellen?
Bekijk de afbeelding

Boy 7 (2015)


Sam wordt in een drukke metro wakker, maar niet hoe hij heet en waarom hij daar is. Samen met Lara, die hij in de metro ontmoet, gaat hij op zoek naar zijn identiteit, maar al snel blijkt dat ze in groot gevaar verkeren.
Bekijk de afbeelding

Selma (2014)


Het verhaal van Martin Luther King, en de strijd die hij leverde om stemrecht te garanderen voor alle inwoners van de Verenigde Staten. Hij leidt een gevaarlijke campagne, met een epische protestmars in Selma als culminatie. Dit leidde uiteindelijk tot de ondertekening van de Voting Rights Act door president Johnson in 1965.
Bekijk de afbeelding

Zurich (2015)


De liefde van haar leven, Boris (44), een vrachtwagenschauffeur met een sterke en meeslepende persoonlijkheid, komt bij een ongeluk om. Luna (36) is zijn vrouw en die komt er al snel achter dat Boris een dubbelleven leidde.


NieuwsFilm

meest populair