Eerste blik op Bryan Cranston als 'The Infiltrator'

Het nieuwe misdaaddrama van de regisseur van The Lincoln Lawyer.

Good Films heeft bekend gemaakt dat de opnames zijn gestart voor de film The Infiltrator met Golden Globe-winnaar Bryan Cranston (Breaking Bad, Godzilla) en Diane Kruger (Inglourious Basterds, The Bridge). De regie is in handen van Brad Furman (The Lincoln Lawyer, Runner Runner). Hieronder gelijk al een eerste foto met beide hoofdrolspelers.

De opnames vinden plaats in Londen en Florida. Andere rollen zijn voor John Leguizamo, Benjamin Bratt en Elena Anaya en het misdaaddrama moet ergens in 2016 in de bioscoop verschijnen.



The Infiltrator is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Robert Mazur, de undercoveragent die jarenlang door het leven ging als Bob Musella. Hij nam allerlei gesprekken op die leidden tot een grote arrestatieactie tijdens een opgezette bruiloft. "Operation C-Chase" was bedoeld om bankiers te ontmaskeren die het financiële systeem manipuleerden om geld wit te wassen voor drugsbaronnen als Pablo Escobar. Uiteindelijk zorgde de operatie er ook voor dat Manuel Noriega berecht kon worden.



NieuwsFilm

meest populair