Bioscoopreleases week 11

Met o.a. Still Alice en Loin des Hommes.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Boy Next Door (2015)

Regie: Rob Cohen

Een pas gescheiden vrouw begint een affaire met haar buurman. Het probleem is echter dat de buurman een tiener is die toevallig ook de vriend is van haar zoon. Wanneer ze probeert een einde te maken aan de verboden relatie ontstaan de problemen.
Bekijk de afbeelding

Still Alice (2014)


Alice Howland is gelukkig getrouwd met drie kinderen. Ze is een beroemd hoogleraar in de taalkunde, maar begint woorden te vergeten. Als ze een verwoestende diagnose krijgt, wordt de onderlinge band tussen Alice en haar familie onder druk gezet.
Bekijk de afbeelding

The Cobbler (2014)


Schoenmaker Max Simkin is niet blij met het leven dat hij leidt. Op een dag komt hij erachter dat de oude naaimachine in zijn kelder eigenlijk een magische naaimachine is. De schoenen die met het apparaat zijn gemaakt, geven de drager ervan de kans om in het lichaam van de daadwerkelijke eigenaar van de schoenen te kruipen.
Bekijk de afbeelding

Loin des hommes (2014)


De Algerijnse oorlog van 1954. Daru leeft als leraar een teruggetrokken bestaan. Hij stuit op een dorpeling, die beschuldigd wordt van moord. In een daad van onzelfzuchtigheid besluit Daru de man te helpen in de bergen te ontsnappen.
Bekijk de afbeelding

Sergio Herman, Fucking Perfect (2015)

Cast: --

Al 25 jaar lang streeft 3-sterren-Michelin kok Sergio Herman dag in dag uit naar perfectie. Op het hoogtepunt van zijn carrière besluit hij, om zijn dromen te kunnen verwezenlijken, zijn beroemde 3 sterrenrestaurant Oud Sluis te sluiten. Sergio Herman, FUCKING PERFECT is een eerlijk en intiem portret van de strijd van een man die voor een grote verandering staat. De existentiële vragen en twijfels waar hij voor staat zijn voor iedereen herkenbaar in ons eigen leven. Een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers.
Bekijk de afbeelding

A Blast (2014)


Maria zit alleen in haar auto op de snelweg en rijdt weg van thuis. Achter haar, brand en een koffer vol geld. Voor haar, een hopeloze snelweg. Eén dag eerder was ze nog een liefhebbende moeder, een verantwoordelijke dochter en liefhebbende vrouw. Vandaag niet meer...


NieuwsFilm

meest populair