DVD releases week 11

Met o.a. The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 en The Judge.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)


Katniss heeft het onmogelijke gedaan. Ze heeft voor de tweede keer de Hongerspelen overleefd. Maar er is geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want één ding is heel duidelijk geworden na de Quarter Quell: het is oorlog.
Bekijk de afbeelding

The Judge (2014)


Hank Palmer is een beroemde advocaat die terugkeert naar zijn geboortedorp om de begrafenis van zijn moeder bij te wonen. Zijn vader, de plaatselijke rechter, wordt verdacht van moord na een aanrijding. Ondanks het feit dat de twee van elkaar vervreemd zijn, besluit Hank zijn vader in de rechtszaal te verdedigen en de banden met zijn vervreemde familie aan te halen.
Bekijk de afbeelding

Chef (2014)


Carl Casper verliest zijn baan als chef-kok en besluit voedsel te gaan verkopen vanuit een wagen, in de hoop zijn creativiteit weer terug te vinden. Daarnaast probeert hij na lange tijd ook weer contact te zoeken met zijn familie.
Bekijk de afbeelding

Hell Baby (2013)


De horrorkomedie 'Hell Baby' gaat over een getrouwd stel (Rob Corddry en Leslie Bibb) die in verwachting zijn van een tweeling. Daarom kopen ze een buitengewoon goedkope villa in New Orleans. Het blijkt er echter te spoken en het Vaticaan stuurt een duo dat gespecialiseerd is in exorcisme. Valt het tij nog te keren?
Bekijk de afbeelding

Calvary (2014)


Een priester wordt in het biechthokje met de dood bedreigd. Ondanks het feit dat hij een goedhartige man is, komt James in een duister wereldje terecht en moet hij sterk in zijn schoenen staan om te overleven.
Bekijk de afbeelding

White Bird in a Blizzard (2014)


Kat Connors is 17 jaar wanneer haar moeder Eve - een mooie, enigmatische maar gekwelde vrouw - verdwijnt, net in de periode dat Kat haar eigen seksualiteit ontdekt. Omdat ze zo lang in een verstikkend en emotioneel onderdrukt huishouden heeft geleefd merkt ze de afwezigheid van haar moeder maar amper op. Ze verwijt haar vader Brock, een echte pantoffelheld, het verlies van haar moeder ook absoluut niet. Maar gaandeweg dringt de verdwijning van Eve door en wanneer Kat tijdens een schoolvakantie terug naar huis keert wordt ze geconfronteerd met de waarheid over het vertrek van haar moeder en haar eigen ontkenning van de gebeurtenissen die dit met zich meebrengt...
Bekijk de afbeelding

Stretch (2014)


Een limousinechauffeur heeft er moeite mee, om op het rechte pad te blijven. Om zijn schuld bij een bookmaker af te betalen, accepteert hij de opdracht een krankzinnige passagier te vervoeren, waar een aantal grote criminelen achteraan zitten.
Bekijk de afbeelding

Mees Kees op de planken (2014)


Mees Kees op de Planken laat zien hoe de klas van Mees Kees een heel saai toneelstuk moet voorbereiden. Als de directrice erachter komt dat hij een eigen draai daaraan heeft gegeven, moet hij terug naar de kleuters. Dat leidt tot veel rumoer onder zijn eigen leerlingen.
Bekijk de afbeelding

Third Person (2013)


Third Person vertelt drie verschillende verhalen die zich afspelen in Parijs, Rome en New York. Neeson speelt Michael, een schrijver wiens meest recente manuscript wordt afgewezen, waarna hij naar Parijs vliegt om over zijn leven na te denken. Zijn vrouw, gespeeld door Basinger, blijft achter in de Verenigde Staten. Brody is Sean, een man die in een bar in Rome bevriend raakt met een Roemeense vrouw. Rick, gespeeld door Franco, woont in een klein appartement in New York, samen met zijn zoon uit een vorig huwelijk en zijn nieuwe vriendin. Hun verhalen zijn continu met elkaar verbonden en er komen op den duur steeds meer geheimen aan de oppervlakte.
Bekijk de afbeelding

Joy Ride 3 (2014)


De nachtmerrie begint wanneer een groep jonge straatracers op weg gaan naar de Road Rally 1000. Ze besluiten een kortere weg te nemen, maar dit hadden ze beter niet kunnen doen. Onderweg krijgen ze te maken met de maniakale Rusty en hij is niet van plan om zijn slachtoffers heelhuids te laten vertrekken.
Bekijk de afbeelding

Wrong Turn 6: Last Resort (2014)


Danny reist samen met zijn vrienden naar de bossen van West Virginia. Hij heeft daar namelijk plotseling een vakantieverblijf geërfd genaamd Hobb Springs. De verzorgers van het gebouw, Jackson en Sally, stellen Danny aan zijn lang verloren familieleden voor: een hillbilly clan met moorddadige trekjes.
Bekijk de afbeelding

The Night Crew (2015)


The Night Crew draait om een groep premiejagers, die een nacht in een motel moeten zien te overleven. Ze worden daar aangevallen door een horde brute vluchtelingen. Al snel realiseren ze zich, dat hun vluchteling, een mysterieuze Chinese vrouw, meer is dan ze lijkt.
Bekijk de afbeelding

Seal Team Eight: Behind Enemy Lines (2014)


Seal Team Eight moet zich een weg vechten naar een geheime uranium mijn in Congo, om zo de gevaarlijkste vijand ervan te weerhouden om verrijkt uranium het land uit te smokkelen.



NieuwsFilm

meest populair