TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Pale Rider (1985)

Zaterdag 21 maart om 20:20 op FOX

Een goudmijnkamp op de heuvels van California wordt geteisterd door een landeigenaar uit de buurt die het land claimt. Een priester komt in het kamp aan, en gebruikt al zijn krachten om de landeigenaar te overtuigen om te stoppen met het aanvallen van het kamp.
Bekijk de afbeelding

Snatch. (2000)

Zondag 22 maart om 20:00 op RTL7

De bokspromotor Turkish en zijn kompaan Tommy krijgen het moeilijk wanneer topgangster Brick Top hen van oplichterij verdenkt. Wanneer een van hun topboksers door vreemde omstandigheden wordt afgetroefd door een jonge, onverstaanbare zigeuner raken ze nog meer in de problemen.
Bekijk de afbeelding

Burlesque (2010)

Maandag 23 maart om 20:30 op RTL8

Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster. De overweldigende kostuums en de gedurfde choreografie in Burlesque verrukken de jonge zangeres, die zweert ooit zelf op het podium te staan. Met de hulp van een gevatte podiummeester en een barman, belandt Ali vanachter de bar op het podium. Met haar spectaculaire stem herstelt ze The Burlesque Lounge in haar oude glorie, tot een charismatische zakenman met een aanlokkelijk voorstel komt.
Bekijk de afbeelding

Untraceable (2008)

Dinsdag 24 maart om 22:00 op FOX

FBI agente Jennifer Marsh krijgt de taak een seriemoordenaar op te sporen die videobeelden van zijn stervende slachtoffers op het internet laat zien. Als de tijd op raakt wordt het kat-en-muis spel steeds persoonlijker? Untraceable is een ijzingwekkende thriller van Gregory 'Fracture' Hoblit met Diane Lane, Colin Hanks en Billy Burke in de hoofdrollen.
Bekijk de afbeelding

The Mothman Prophecies (2002)

Woensdag 25 maart om 20:30 op RTL8

John Klein (Richard Gere) z'n vrouw komt op mysterieuze wijze om het leven. Haar laatste woorden 'Zag je het niet?' malen door zijn hoofd. Wat zag hij niet? In zijn zoektocht naar de waarheid komt hij terecht in het stadje Pleasant Point waar hij enkel op nog meer onverklaarbare gebeurtenissen en vreemde verschijnselen stuit. Samen met agente Connie Parker probeert John Klein het mysterie te ontrafelen en de bewoners te behoeden voor een grote ramp....
Bekijk de afbeelding

Under Siege (1992)

Donderdag 26 maart om 20:30 op Veronica

Onder aanvoering van commandant Krill en CIA-agent William Strannix wordt het slagschip USS Missouri, met acht kernkoppen aan boord, bezet door terroristen. De scheepskok Casey Ryback weet aan hun aandacht te ontsnappen en is een meester in vechtsporten, explosieven en wapens.
Bekijk de afbeelding

The Ides of March (2011)

Vrijdag 27 maart om 22:00 op NPO3

Stephen (Gosling) is een ambitieuze persvoorlichter die onder campagneleider Paul Zara (Hoffman) meewerkt aan de campagne van de democratische presidentskandidaat gouverneur Morris (Clooney). Al snel valt Stephen, ondanks zijn goede intenties, ten prooi aan achterkamerpolitiek, verraderlijke manipulatie en wordt hij verleid door een jonge stagiaire (Wood). Hij probeert zich staande te houden, terwijl een journalist (Tomei) en de campagneleider van de andere grote kandidaat(Giamatti) hem tegenwerken. Als Stephen vervolgens binnen zijn eigen team op een schandaal stuit, raakt hij volledig de weg kwijt.


NieuwsFilm

meest populair