Bioscoopreleases week 13

Met o.a. Fast & Furious 7 en The Look of Silence.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Fast & Furious 7 (2015)

Regie: James Wan

Nadat ze Owen Shaw en zijn crew verslagen hebben, kunnen Dominic Toretto, Brian O'Connor en de rest van de crew weer naar de Verenigde Staten terugkeren. Eindelijk is er weer de mogelijkheid om een gewoon leven te leiden. Maar Owens oudere broer, Ian Shaw is uit op wraak en brengt de levens van de hele crew in gevaar. Nadat ze horen van Hans dood, gaat de crew er op uit om de man die één van hun leden vermoordde te grazen te nemen, voordat hij zijn slag kan slaan.
Bekijk de afbeelding

Bloed, Zweet & Tranen (2015)


André Hazes is acht jaar oud als Johnny Kraaijkamp hem ontdekt op de Albert Cuypmarkt: een ster is geboren. De film handelt over drie cruciale fases in Hazes' leven: zijn jeugd in de jaren 60, de jaren 80 en zijn doorbraak en zijn laatste levensjaar.
Bekijk de afbeelding

The Look of Silence (2014)

Cast: --

Door een eerdere documentaire van Joshua Oppenheimer gezien te hebben ontdekt een familie hoe hun zoon werd vermoord in 1965-1966 en wie de mannen zijn die hem vermoord hebben. De jongste zoon vraagt zich nu af hoe hij zijn kinderen in een samenleving kan opvoeden waar overlevenden worden geterroriseerd tot stilte, en de moordenaars tot helden. Op zoek naar antwoorden, besluit hij elk van de overgebleven moordenaars die betrokken waren bij de moord op zijn broer, te confronteren.
Bekijk de afbeelding

Boychoir (2014)


Het verhaal volgt een 12-jarige jongen (Garrett Wareing) die zijn tijd verdoet op een kostschool, terwijl hij het talent heeft om mee te zingen met de beste jongenskoren ter wereld. Gelukkig loopt er op de school een koorleider (Hoffman) rond die hem weet te inspireren, ook al gaat dit niet altijd even vriendelijk.
Bekijk de afbeelding

Les oiseaux de passage (2015)


Eendenkuikens gaan meteen op zoek naar hun mama, zodra ze uit het ei kruipen. Wie ze het eerst zien, beschouwen ze als hun mama. Cathy heeft voor haar 10de verjaardag een eendenei en een broedkastje cadeau gekregen. Wanneer het eendje uit het ei kruipt ziet het als eerste Margaux, de beste vriendin van Cathy. Maar Margaux kan niet voor het kuiken zorgen. Ze heeft een spierziekte en zit gekluisterd aan een rolstoel. Bovendien willen de ouders het schattige beestje niet in huis. Als niemand voor het eendje zorgt, dreigt het in een blikje kattenvoer te eindigen! Stiekem gaan Cathy en Margaux op zoek naar een veilige plek: het Vogelparadijs. De avontuurlijke tocht vol hindernissen stelt de vriendschap van de twee meisjes danig op de proef. De ongeruste ouders waarschuwen de politie. Maar de meisjes kunnen pas naar huis als het eendje veilig is. Tot die tijd moeten ze uit handen van de politie blijven.


NieuwsFilm

meest populair