Video

Eerste clip 'Jurassic World'

Wat is dat nou met die Indominus Rex?

door Jim Pedd op 10.04.2015 om 08:00 in Video
Via MTV is een eerste clip vrijgegeven voor Colin Trevorrows Jurassic World. De clip toont ons niet de monsters uit het verre verleden, maar wel dinosaurustrainer Owen (Chris Pratt), die een discussie heeft met wetenschapper Claire (Bryce Dallas Howard. Zij vraagt aan Owen of hij kan kijken naar de omheining van de kooi van de Indominus Rex.

Dat is een dinosaurus die in opdracht van het Masrani Company gemaakt is, om weer wat meer bezoekers naar het park te kunnen trekken. Naast Pratt en Dallas Howard zijn er in de film ook rollen voor Vincent D'Onofrio (Morton), Nick Robinson (Zach), Ty Simpkins (Gary), B.D. Wong (Dr. Henry Wu), Irfan Khan (Simon Masrani) en Jake Johnson (Lowery).

Vanaf 11 juni in de bioscoop.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

StarWars2015

Avatar

Bluemeister "Starlord all over again Smiley face"

Andy Dwyer all over again ;)

SiriuSzzs

Avatar

Meer info over de Indominus Rex :

Ed Crane

Avatar

Vrij slechte clip!

benjamin

Avatar

Joss Whedon is ook niet zo'n fan: "...and I'm too busy wishing this clip wasn't 70's era sexist. She's a stiff, he's a life-force - really? Still? "

Ed Crane

Avatar

Maar om eerlijk te zijn lult Whedon hier gewoon. In de eerste drie Jurassic Park-films zijn de vrouwen eerder de lifeforce, zijn (pun not intended) de stijve figuren eerder de mannen. Lijkt't een keer andersom te zijn is het ineens terug naar de jaren zeventig seksisme. Ja daaaaaaaaaag. Zou zíj misschien de stijve van de twee zijn omdat zij de CEO of whatever is en hij de lifeforce is omdat híj velociraptortrainer is? Zou dit omgedraaid zijn dan vond Whedon het seksistisch omdat hij als man dan heel 70s de CEO of whatever is en zij, heel 70s, als vrouw natuurlijk zo goed is met dieren. Dit soort goedkoop salontafel-feminisme koop je niets voor, niet in de laatste plaats omdat het hypocriet is van Whedon omdat het MCU, wanneer langs zijn eigen strikte feministische meetlat gelegd, er zelf niet te best vanaf zou komen :+

NieuwsFilm

meest populair