Bioscoopreleases week 14

Met o.a. Frank en The Last Hammer Blow.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Longest Ride (2015)


De levens van een jong koppel raken verstrengeld met dat van een veel oudere man, als hij vast zit in een autowrak. Hij blikt terug op een lang verloren liefde.
Bekijk de afbeelding

Son of a Gun (2014)


JR is 19 en zit vast voor een klein vergrijp. Al snel leert hij de harde realiteit van het gevangenisleven. Bescherming is noodzakelijk om te kunnen overleven en al snel komt JR onder bescherming van de meest beruchte misdadiger van Australië, Brendan Lynch, te staan. Maar dat is niet gratis, want zodra JR op vrije voeten komt, moet hij Lynch en zijn bende helpen ontsnappen. Als beloning mag JR meehelpen met een reeks overvallen waarmee miljoenen dollars verdiend kunnen worden.
Bekijk de afbeelding

Frank (2014)


Jon is een beginnend muzikant die de unieke kans krijgt om zich aan te sluiten bij een zeer onconventionele popband. Aan het hoofd staat de mysterieuze Frank, een charismatische zanger die altijd een masker draagt. Samen met Clara zet hij Jons wereld op z'n kop.
Bekijk de afbeelding

Les héritiers (2014)


Lyceum Léon Blum in Créteil. Een lerares besluit om haar zwakste klas van het tweede jaar in te schrijven voor een nationale wedstrijd over geschiedenis. Deze ontmoeting zal hen compleet veranderen.
Bekijk de afbeelding

The Last Hammer Blow (2014)


De 14-jarige Victor woont met z'n moeder in een caravan op een strand in Zuid-Frankrijk. Hij heeft zijn vader nooit gekend en maakt zichzelf wijs dat hij hem ook niet nodig heeft. Maar wanneer hij hoort dat zijn vader, een bekend dirigent, in de buurt aan het repeteren is met zijn orkest, voelt Victor opeens wel de drang om een band met hem te ontwikkelen.
Bekijk de afbeelding

Torn (2013)


Als hun tienerzoons om het leven komen bij een ontploffing in een winkelcentrum, ontstaat er een hechte band tussen twee families. Totdat onthuld wordt dat een van de kinderen de hoofdverdachte is.


NieuwsFilm

meest populair