DVD releases week 15

Met o.a. Dumbbels en Onder het Hart.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Onder het hart (2014)


Masha heeft een overweldigende relatie met Luuk, een gescheiden vader van twee. Niets staat hen in de weg, tot Luuk ongeneselijk ziek wordt en Masha zonder status achter blijft.
Bekijk de afbeelding

White God (2014)


Een verordening zorgt ervoor dat er meer belasting betaald moet worden over honden van gemengde rassen. Dit zorgt ervoor dat de eigenaren hun honden dumpen en de opvangfaciliteiten overvol raken. De 13-jarige Lili vecht wanhopig om haar hond Hagen te behouden, maar haar vader zet de hond uiteindelijk op straat. Lili en Hagen proberen elkaar vervolgens wanhopig weer te vinden.
Bekijk de afbeelding

Astérix: Le domaine des dieux (2014)


Asterix en Obelix nemen het op tegen Julius Caesar die probeert om hun dorp voor eens en altijd met de grond gelijk te maken.
Bekijk de afbeelding

Une nouvelle amie (2014)


Claire is een jonge vrouw, die in een diepe depressie raakt, als haar beste vriendin onverwachts overlijdt. Maar ze vindt haar levenslust opnieuw terug wanneer ze een onverwacht geheim over de echtgenoot van haar overleden vriendin ontdekt.
Bekijk de afbeelding

You're Not You (2014)


Een beroemde pianiste krijgt op een dag te horen dat ze aan ALS lijdt. Daarom huurt ze een stuurloze en egocentrische studente in om haar bij te staan. Deze onconventionele verstandhouding blijkt voor beide dames op den duur een positieve ervaring te zijn.
Bekijk de afbeelding

Gutshot Straight (2014)


Een gokker wordt een leven van geld en macht ingesleurd, om snel geld te kunnen verdienen. Maar dan realiseert hij zich, dat hij deel uitmaakt van een opzet, die hem zijn leven kan kosten.
Bekijk de afbeelding

Dumbbells (2014)


Een voormalig basketballer lijdt aan een knieblessure en probeert in een vervallen sportschool in Los Angeles te herstellen.
Bekijk de afbeelding

Death Factory (2014)


Een buslading vreemdelingen moet vechten voor zijn leven, als één van hen leest uit een oud boek, waardoor zes dode seriemoordenaars weer tot leven komen en hen één voor één beginnen op te jagen.
Bekijk de afbeelding

Résistance (2014)

Regie:

Parijs, 1940. Lili is 17 jaar oud. In het bezette Frankrijk, leert ze voordat ze de liefde leert kennen, oorlog. Ze voegt zich bij het verzet. Via de aan elkaar verbonden lotsbestemmingen van tienerhelden, vertelt Resistance het verhaal van jonge mensen die alles voor hun land over hebben.


NieuwsFilm

meest populair