Video

Bijzonder mysterieuze trailer 'The Tale of Tales' van 'Gomorra'-regisseur Matteo Garrone

Salma Hayek eet een enorm hart van een gedode 'draak'.

door Bram de Groot op 21.04.2015 om 08:00 in Video
Hieronder zie je de bijzonder vage trailer van de film The Tale of Tales van de Italiaanse regisseur Matteo Garrone, bekend van Reality (2012) en Gomorra (2008). Het is zijn eerste Engelstalige film en hij heeft gelijk de beschikking over de namen Salma Hayek, Vincent Cassel, John C. Reilly en Toby Jones.

Het Engelstalige The Tale of Tales, ook bekend onder de Italiaanse titel Il racconto dei racconti, is een verfilming van een collectie sprookjes uit de zeventiende eeuw van de Italiaanse schrijver Giambattista Basile. De film verweeft realisme met fantasie in drie verschillende verhaallijnen. Zoals de trailer weggeeft zal Salma Hayek in één van de verhalen het hart verorberen van een gedode 'draak'.

In mei zal de film debuteren op het Cannes Film Festival en strijdt daar mee om de Palme d'Or. Een Nederlandse verschijningsdatum is niet bekend. De beelden kunnen als schokkend ervaren worden...


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Serafijn

Avatar

Heerlijke duistere lugubere sprookesvibe a la Pan's Labyrinth.
En Salma.
Altijd prima.

Timothy

Avatar

Film ziet er wel interessant uit, maar wat een slechte trailer zeg.

meanrat

Avatar

Timothy "Film ziet er wel interessant uit, maar wat een slechte trailer zeg."


Hoe kun je de trailer nou slecht vinden? Prachtige beelden! Wonderschone muziek! Alleen de trailer al is een waar kunstwerkje. Het doet mij smachten naar deze film. Wellicht maar even een persscreening bijwonen.

Timothy

Avatar

meanrat "Hoe kun je de trailer nou slecht vinden? Prachtige beelden! Wonderschone muziek! Alleen de trailer al is een waar kunstwerkje. Het doet mij smachten naar deze film. Wellicht maar even een persscreening bijwonen."


Willekeurige beelden met willekeurige muziek. Beiden erg mooi, maar er is amper moeite gedaan om deze op elkaar af te stemmen (overgangen en dergelijke behoren mee te gaan in de maat van de muziek). Af en toe hoor je vaag wat stemgeluid, zonder enig belang. Het voelt mij allemaal een beetje aan als los zand. Het sleept me niet mee.

11qqaazz

Avatar

Timothy "Willekeurige beelden met willekeurige muziek. Beiden erg mooi, maar er is amper moeite gedaan om deze op elkaar af te stemmen (overgangen en dergelijke behoren mee te gaan in de maat van de muziek). Af en toe hoor je vaag wat stemgeluid, zonder enig belang. Het voelt mij allemaal een beetje aan als los zand. Het sleept me niet mee."


Touché.....Touché.....

NieuwsFilm