Sony had zeven 'Spider-Man' spin-offs in de planning

Er zat zelfs een film die zich in 2099 afspeelt bij.

WikiLeaks heeft afgelopen week alle gelekte e-mails en bestanden van Sony Pictures online gezet. Een deel daarvan is onderzocht door fansites, om te zien welke plannen de studio had met het Spider-Man personage. Let wel: onderstaande plannen worden niet meer uitgevoerd, aangezien de studio een samenwerking is aangegaan met Marvel. Wel had de film maar liefst zeven spin-off films rond de franchise in ontwikkeling.

Kraven (2016): Het personage probeert in opdracht van Norman Osborne Peter Parker te vangen, om met behulp van zijn bloed een medicijn te maken. Op die manier kan Osborne dan eindelijk genezen, maar als het geneesmiddel gemaakt is, blijkt het Osborne om te vormen t de Green Goblin.

Spider-Man 2099 (2017): Een Captain America-achtige film, in het New York van het jaar 2099. Hierin wordt het oorsprongsverhaal van Miguel O’Hara verteld, waarbij hij vecht tegen het slechte bedrijf Alchemax en de slechterik Morlun. Vervolgens wordt hij terug naar het heden gestuurd, waarna hij samen met Peter Parker gaat vechten tegen Carnage.

Venom (2018): Eddie Brock Jr.’s oorsprongsverhaal, en hoe hij Venom werd.

Black Cat (2018): Felicia Hardy krijgt in deze film een introductie. Haar superkrachten krijgt ze via Wilson Fisk / Kingpin en uiteindelijk leert ze via Spider-Man een goede kant van zichzelf kennen.

Carnage (2019): De film waarin Miguel/Spider-Man en Peter/Spider-Man, Venom én Black Cat vechten tegen Carnage. Het verhaal zou in een PG-13 film verteld worden.

Jackal (2019): Na de dood van Gwen Stacy besluit Dr. Miles Warren haar te klonen. Dat mislukt, maar zijn experimenten resulteren in klonen van Peter Parker. Die vechten tegen Spider-Man, maar uiteindelijk werken ze samen om Warren te verslaan.

Spider-Man 2099 #2 (2020): Miguel probeert in deze vervolgfilm terug te keren naar de toekomst. Ondertussen komt hij Scorpion tegen en neemt hij het tegen hem op.



NieuwsFilm

meest populair