Bioscoopreleases week 16

Met o.a. Avengers: Age of Ultron en Atlantic.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Avengers: Age of Ultron (2015)


Als Tony Stark met behulp van een nieuw programma wereldvrede probeert te bewerkstelligen, gaan de zaken mis en is het aan de machtigste helden van de Aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye, om in een ultieme test voor de planeet te vechten. Terwijl de slechterik Ultron opkomt, is het aan de Avengers om hem ervan te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren en al snel banen ongemakkelijke samenwerkingen en onverwachte actie de weg voor een episch en uniek wereldwijd avontuur.
Bekijk de afbeelding

Bears (2014)


In deze natuurdocu van Disney Nature staat niet het zeeleven, de Afrikaanse katachtigen of de aandoenlijke aapjes centraal maar de gigantische grizzlyberen uit het natuurrijke Alaska.
Bekijk de afbeelding

Kidnep (2015)


Bo is de enige zoon van rijke ouders en gaat naar een privéschool in Zwitserland. Als de vakantie begint, wordt hij ontvoerd en komt zijn rijke, veilige en afgesloten wereld op z'n kop te staan. Tijdens hun reis naar Nederland om de losgelddeadline te halen, vormen Bo en zijn ontvoerder Fred een vreemde vriendschap. In Fred vindt Bo de vader die hij mist en van hem leert hij voor zichzelf op te komen. Fred wordt geconfronteerd met waar hij altijd al voor weg rende en leert vader te worden.
Bekijk de afbeelding

It Follows (2014)


Jay is een 19-jarige tiener die seks heeft met een jongen van school en is vanaf dat moment vervloekt is. Ze wordt geplaagd door vreemde visioenen en heeft continu het gevoel dat ze door iets of iemand wordt gevolgd. Jay en haar vrienden doen er alles aan om een einde te maken aan deze vreselijke gebeurtenissen.
Bekijk de afbeelding

Jimi: All Is by My Side (2013)


All is By My Side laat het charismatische talent Jimi Hendrix zien, wiens muzikale invloed tot op de dag van vandaag nog te voelen is. Het is het ware verhaal over een man die opgroeit, verliefd wordt en uitgroeit tot de legende die we nu kennen.
Bekijk de afbeelding

Hungry Hearts (2014)


De relatie van een stelletje, dat elkaar per ongeluk in New York City ontmoet, komt onder druk te staan als de omstandigheden hen ertoe dwingen een keuze tussen leven en dood te maken.
Bekijk de afbeelding

Atlantic. (2014)


In zijn verlangen naar vrijheid is de jonge visser Fettah vastberaden om op zijn surfplank via de Atlantische Oceaan naar Europa te reizen. Een poëtische en visueel overweldigende speelfilm over het verlangen naar vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en te zijn wie je wil zijn. Atlantic van regisseur (en surfer) Jan-Willem van Ewijk wordt geproduceerd door Bero Beyer (Paradise Now), de cast bestaat onder andere uit Thekla Reuten en de Marokkaanse acteur Mohamed Majid (Incendies, Syriana).
Bekijk de afbeelding

When Marnie Was There (2014)


Anna is een verlegen meisje dat vanwege haar gezondheid naar haar oom en tante in een dorp aan de kust wordt gestuurd. Ze stelt zich niet open op tegenover anderen en blijft introvert. Anna ontmoet vervolgens een vreemd meisje genaamd Marnie. Ze worden vrienden, maar geen van de dorpsbewoners weet iets van Marnies bestaan af.
Bekijk de afbeelding

O Apóstolo (2012)


Een veroordeeld misdadiger ontsnapt uit de gevangenis, met als doel verborgen buit te vinden in een eenzaam dorpje. Sinistere ouderen, vreemde verdwijningen, geesten, een bijzondere priester en de aartsbisschop van Santiago kruisen de paden, in deze gruwelgeschiedenis.
Bekijk de afbeelding

Next Goal Wins (2014)


Toen het nationale elftal van Samoa 's werelds ergste nederlaag ooit leed tegen Australië (31-0), belandde de kleine eilanden op de laatste plaats van de FIFA-wereldranglijst en werden ze bekend als 's werelds slechtste team. Ondanks het feit dat ze al meer dan 10 jaar geen officiële wedstrijd hebben gewonnen wordt het team bijeengehouden door hun pure liefde voor voetbal, hun diepe geloof en hun trots. Met de hulp van een excentrieke nieuwe coach, de Nederlander Thomas Rongen, bereiden ze zich voor op het volgende WK.


NieuwsFilm

meest populair