Robert Downey Jr. over 'Captain America: Civil War'

Hij hint tijdens een interview met David Letterman o.a. naar de aanwezigheid van Spider-Man in de film.

Robert Downey Jr. maakte gisteravond zijn opwachting bij The Late Show van David Letterman, waar hij ook een aantal hints weggaf over de plot van Captain America: Civil War, de volgend jaar te verschijnen Marvel-film. Gezien het feit dat Letterman niks weet over de Marvel-films, legt Downey een en ander uit over het concept van de film en hint hij ook naar de aanwezigheid van Spider-Man. Aldus Downey:

''Er was een stripreeks waarin Captain America en Iron Man elkaars tegenpolen waren op bepaalde gebieden en het tegen elkaar opnamen.''

De cast van Civil War bestaat naast Mackie uit Chris Evans, Robert Downey Jr., Chadwick Boseman die zijn eerste opwachting maakt in het MCU als Black Panther, Daniel Bruhl in een nog onbekende rol, Frank Grillo als Crossbones en mogelijk Jeremy Renner als Hawkeye.

Captain America: Civil War werd geschreven door Christopher Markus en Stephen McFeely en zal geregisseerd worden door Anthony en Joe Russo. De film draait vanaf 5 mei 2016 in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het volledige interview met Letterman hieronder!



NieuwsFilm

meest populair