Bioscoopreleases week 17

Met o.a. Ex Machina en De Ontsnapping.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

De Ontsnapping (2015)


Julia voelt niets meer. Ze verlaat haar gezin om te ontkomen aan de sleur van alle dag. Ze wil leven, liefde, seks en weer kunnen voelen. Tijdens de zoektocht naar zichzelf komt ze erachter dat een geheim uit haar jeugd haar leven nog steeds bepaalt.
Bekijk de afbeelding

Lost River (2014)


Lost River combineert elementen uit het fantasy-genre met film noir tot een modern sprookje, De setting van de film is een surrealistische stad die langzaam wegkwijnt. Billy (Hendricks), een alleenstaande moeder van twee, komt terecht in een donkere onderwereld en haar zoon, Bones, vindt een geheime weg naar een onderwaterstad, Ze gaan op een pad vol gevaren om hun familie van de ondergang te redden.
Bekijk de afbeelding

De Boskampi's (2015)


Het jongetje Rik is de pestrijen tegen hem meer dan zat. Hij besluit zijn imago wat op te krikken door het gerucht te verspreiden dat hij deel uitmaakt van een maffiafamilie.
Bekijk de afbeelding

Ex Machina (2015)


Caleb is een 24-jarige codeur bij 's werelds grootste internetbedrijf en wint een wedstrijd om een week door te mogen brengen in een afgelegen huisje, dat eigendom is van Nathan, de teruggetrokken levende CEO van het bedrijf. Maar, als Caleb diep in de bergen bij het huisje aankomt, ontdekt hij dat hij moet participeren aan een vreemd en fascinerend experiment. Hij moet interactie hebben met de eerste echte kunstmatige intelligentie, die zich bevindt in het lichaam van een prachtig robotmeisje.
Bekijk de afbeelding

Bibi & Tina (2014)


De vriendinnen Bibi en Tina zijn onafscheidelijk. Maar de paardenrennen in Kasteel Falkenstein komen eraan en zijn voor de twee niet alleen een sportieve uitdaging. Hun vriendschap wordt ook zwaar op de proef gesteld.
Bekijk de afbeelding

Les combattants (2014)


Tussen zijn vrienden en het familiebedrijf, lijkt de zomer van Arnaud een vredige te worden. Vredig, totdat hij Madeleine ontmoet, minstens net zo mooi als ze lomp is. Hij verwacht niets en zij bereidt zich voor op het ergste. Hij neemt de dingen zoals ze komen en zij vecht. Het is een liefdesverhaal.
Bekijk de afbeelding

Im Labyrinth des Schweigens (2014)


Duitsland aan het einde van de jaren vijftig. De economie kent hoge toppen, de mensen hebben opnieuw een goed gevoel en de gebeurtenissen van minder dan twintig jaar eerder verdwijnen langzaam maar zeker naar de achtergrond. Maar op een dag moet journalist Thomas Gnielka in Frankfurt voor de rechtbank verschijnen. In verband met een voormalig kampbewaarder van Auschwitz die als leraar schijnt te werken.
Bekijk de afbeelding

Tracers (2015)


De New Yorkse fietskoerier Cam (Taylor Lautner) slaat vanwege een hoge schuld op de vlucht voor de Amerikaanse maffia. Wanneer hij de aantrekkelijke free runner Nikki (Marie Avgeropoulos) tegen het lijf loopt, is er meteen sprake van een klik. Ze introduceert hem aan de sensationele wereld van parkour; een sport waarbij buitengewone snelheid, het verleggen van grenzen en het overwinnen van obstakels centraal staan.
Bekijk de afbeelding

Kurai Kurai - Tales on the Wind (2014)


Op de kale steppen van Oezbekistan waaien de Kurai aan je voorbij. Deze dorre planten laten zich voeren door wind. Evenals de hoofdpersoon. Hij trekt door het desolate landschap op weg naar de plek waar hij opgroeide en ontmoet onderweg allerlei bijzondere mensen.


NieuwsFilm

meest populair