Algemeen

Sciencefiction horrorfilm 'Cube' krijgt remake 'Cubed'

Verscheidene mensen belanden in een raadselachtige kubus labyrint met héél véél dodelijke valstrikken.

door Rik Timmer op 02.05.2015 om 17:18 in Algemeen
De in 1997 geproduceerde Canadese Cube zal geremaked worden. Dat heeft The Hollywood Reporter bevestigd. De lowbudgetfilm, welke 350.000 dollar bekostigde, is geregisseerd door Vincenzo Natali en schonk bovendien leven aan twee vervolgen: Cube 2: Hypercube (2002) en Cube Zero (2004).

In het eerste deel kwamen zeven vreemdelingen op mysterieuze wijze in een hightech doolhof terecht. Hoewel ze geen idee hebben hoe ze in de kubus beland zijn, begrijpen ze wel dat ze niet langer kunnen duimendraaien. Op zoek naar vrijheid navigeren ze door de verschillende kamers heen, die allen dodelijke puzzels bezitten.

Filmstudio Lionsgate tracht momenteel het project tot leven te wekken onder de naam Cubed. Nieuwkomer Sama Kesh zal de thriller regisseren naar een scenario van Philip Gawthorne. Kesh is voornamelijk bekend van de korte film Controller. Hier zal een volledige prent van komen, geproduceerd door 20th Century Fox.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Ik vond 'Cube' echt een vreselijke film! Ontzettend onlogisch en slechte personages… Ik laat deze remake lekker aan mij voorbijgaan.

rainking

Avatar

Ik krijg opeens zin om de vorige Cube films weer eens te kijken. Ik vond ze wel leuk.

Olrik

Avatar

Ik vind de eerste film erg goed, maar ik zit niet bepaald te wachten op een remake. Verzin eens wat nieuws zeg.

Poltergeist

Avatar

1e film vond ik erg sterk. Jammer dat de film er visueel vreselijk goedkoop uitzag. Deel 3 ook nog gezien maar die was niet zo goed als deel 1.

Ik vind deze remake totaal overbodig. In het origineel kwam al vrij weinig van het verhaal naar voren dus ik heb geen idee wat ze met een remake gaan doen.

Decepticon

Avatar

Olrik "Ik vind de eerste film erg goed, maar ik zit niet bepaald te wachten op een remake. Verzin eens wat nieuws zeg."
Ik deel je mening volledig.

nieuwslaatste nieuws

meest populair