Video

Vermakelijke eerste trailer 'Absolutely Anything'

Simon Pegg krijgt de kracht om te doen wat hij wil.

door Bram de Groot op 04.05.2015 om 11:23 in Video
Hieronder zie je de eerste trailer van de film Absolutely Anything van regisseur Terry Jones. In de sci-fi komedie schenkt een aantal aliens een aardse bewoner een speciale gave waarmee hij kan doen wat hij wil. Dit doen ze omdat ze nieuwsgierig zijn wat voor puinhoop het zal opleveren. Het slachtoffer: Simon Pegg.

De film dient ook als een soort "Monty Python-reüniefilm", aangezien er rollen zijn voor de Monty Python-leden John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Michael Palin en de eerder genoemde Terry Jones. Ook Kate Beckinsale en wijlen Robin Williams, die de stem insprak van het hondje Dennis, hebben een aandeel in de komedie.

Vanaf 14 augustus draait Absolutely Anything in de Britse bioscoopzalen. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend. Met dank aan FT'er Dawgrule voor de tip.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

budspencer

Avatar

Leuk gevonden, en het maakplezier spat er lekker vanaf Smiley face

benjamin

Avatar

Kan wel aangenaam worden.

Roeltje

Avatar

Hier ben ik wel benieuwd naar. Ziet er heel leuk uit.

bigmichiel

Avatar

Het verhaal is natuurlijk niets nieuws, van de week nog in een van de vele Donald Ducks voorbij zien komen :P (Aliëns die Donald superkrachten geven om te kijken of hij er een beter persoon van zou worden) maar in filmvorm ben ik hem nog niet tegengekomen.

Een sterke cast, ben zeer benieuwd naar het eindresultaat Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair