Algemeen

Josh Hutcherson grijpt hoofdrol in James Franco's 'The Long Home'

Gebaseerd op het boek van William Gay.

door Rik Timmer op 05.05.2015 om 12:15 in Algemeen
Als het op regisseren en acteren aankomt zit James Franco tegenwoordig niet stil. Sinds zijn regiedebuut in 2005 lijkt hij de smaak goed te pakken te hebben. Dit jaar kunnen we als het goed is twee nieuwe prenten van hem verwachten, het komische drama Zeroville en de biografische Bukowski. Die tweede mikte echter al op een releasedatum die vorig jaar plaats had moeten vinden. Daarnaast is hij bezig met In Dubious Battle, welke al een nette cast heeft verzameld, en met The Long Home. De laatstgenoemde, naar een boek van William Gay, heeft zojuist zijn hoofdrolspeler in Josh Hutcherson gevonden.

Gestationeerd in de jaren '40 van het boerse Tennessee, vindt een jongeman (Hutcherson) een baan als arbeider die een country bar moet opbouwen. Zijn meerdere (Franco) is zowel een charismatische als een kwaadaardige man die illegaal drank verkoopt. Daarnaast is de jongeman er onbewust van dat zijn baas, tien jaar geleden, zijn vader vermoordde. Problemen dagen op aan het einde van de horizon wanneer hij voor een meisje valt, die eigenlijk door zijn beruchte baas tot een prostituee geschoold wordt.

Enkele dagen geleden plaatste Franco al een eerste beeltenis van hemzelf in The Long Home op Instagram. Verder weten we nog niets over de huidige cast. Hutcherson werd eerder door Franco in een andere film aangenomen, de eerder vernoemde In Dubious Battle.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

StarLord

Avatar

William Gay

Wat een naam.

nieuwslaatste nieuws

meest populair