Martin Freeman in dienst bij 'Captain America: Civil War'

En een eerste blik op het "Bleeding Edge"-pantser van Iron Man.

Marvel Studios heeft bekend gemaakt dat Martin Freeman, onder meer bekend van zijn rol als Bilbo in de Hobbit-trilogie, aansluit bij de cast van Captain America: Civil War. Er is nog niet onthuld welke rol hij gaat spelen.

"Van zijn rollen als Bilbo Baggins en Doctor Watson tot Tim in The Office, Martins aandeel in drama en komedie maakt altijd indruk op ons," aldus Civil War-producent Kevin Feige. "We zijn er enorm trost op en verheugd om dat zo'n getalenteerde acteur het Marvel Cinematic Universe betreedt."

Freeman wist in het verleden een Primetime Emmy Award en een BAFTA Award te winnen voor zijn rol in de tv-serie Sherlock. Ook ontving hij een Golden Globe-nominatie voor zijn in de serie Fargo.

Naast dit nieuws 'lekte' er ook weer concept-art van de eerste titel in Phase 3 van het MCU. Dit keer van het nieuwe harnas van Iron Man. Het zou gaan om het zogenaamde "Bleeding Edge"-pantser, waarmee hij in de comics onder meer Thor en de Red Hulk uitschakelt. Het pak zou bestaan uit "Nano-Machines", aangestuurd door Stark (Robert Downey Jr.). Of we dit terug gaan zien in Anthony en Joe Russo's Civil War, zien we over exact één jaar in de bioscoop.




NieuwsFilm

meest populair