DVD releases week 18

Met o.a. Gooische Vrouwen 2 en Homies.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Skeleton Twins (2014)


Na tien jaar van vervreemding, overkomt de tweeling Maggie en Milo plotseling een ongeluk. Op dezelfde dag overleven ze een bijna fataal ongeluk. Ze besluiten zich te herenigen en te kijken hoe hun levens mis zijn gelopen.
Bekijk de afbeelding

Gooische Vrouwen 2 (2014)


Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. De wereld van Cheryl stort in als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: hoe moet ze deze klap nu weer te boven komen? Anouk, ook ongelukkig in de liefde, klampt zich vast aan een ongezonde relatie (en aan een ongezond eetpatroon). Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert, maar haar geluk is van korte duur. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.
Bekijk de afbeelding

The Good Lie (2014)


Een groep Soedanese vluchtelingen krijgt de kans om zich te vestigen in de Verenigde Staten, in Kansas City. Als ze een medewerker van een werkgelegenheidsagentschap ontmoeten, veranderen hun levens voor altijd.
Bekijk de afbeelding

Love Is Strange (2014)

Regie: Ira Sachs

Ben en George zijn twee homo's die na een relatie van 39 jaar eindelijk besluiten te gaan trouwen. Als dit nieuws terechtkomt bij de kerk waar George werkt, wordt hij ontslagen en zijn hij en Ben genoodzaakt hun levensstijl drastisch om te gooien.
Bekijk de afbeelding

Homies (2015)


Net als Timo zijn vriendin probeert terug te winnen door haar van zijn nieuwe en verbeterde leven te overtuigen, raken hij en zijn vrienden te midden van een drugsconflict. Om in leven te blijven, moeten de vier doodgewone mannen 22 kilo drugs verkopen, in slechts één week tijd.
Bekijk de afbeelding

Home Sweet Hell (2015)


Don is een man met een prachtig huis, leuke kinderen, een succesvolle zaak en een dominante, doorgedraaide echtgenote genaamd Mona. Wanneer zij weet krijgt van zijn verhouding met de verleidelijke Dusty, zet Mona alles op alles om de orde in haar perfecte leventje te herstellen. Ze gaat hierbij letterlijk over lijken...
Bekijk de afbeelding

HairBrained (2013)

Regie: Billy Kent

De slimme 14-jarige Eli Pettifog is opgevoed door zijn alleenstaande alcoholistische moeder. Als zijn ambitie om naar Harvard te gaan wordt gedwarsboomd moet hij genoegen nemen met Whitman College, de op 36 na beste school in Amerika. Hij besluit wraak te nemen voor zijn afwijziging door het Whitman College bowlingteam onder zijn hoede te nemen en ze naar de finale te brengen tegen de onvermijdelijke grootmacht Harvard. Eli's kamergenoot is de 38-jarige eerstejaars Leo Searly. Na zijn fortuin vergokt te hebben besluit Leo een levenslange droom na te leven: het volgen van een opleiding. Hun vrienschap ontwikkelt zich tot een onorthodoxe, maar vertederende vader-zoon relatie.
Bekijk de afbeelding

White Settlers (2014)


Ed en Sarah brengen hun eerste nacht door in hun nieuwe huis, een afgelegen boerderij aan de Schotse grens. Dit moet een nieuw begin worden na hun stressvolle levens in London. En dat is het in eerste instantie ook. Maar wanneer de avond valt, verandert alles. Sarah vermoedt dat ze niet alleen zijn. Ed gaat op onderzoek uit maar het nieuwe rustige leventje ontaardt al snel in een nachtmerrie.
Bekijk de afbeelding

The Intruders (2015)


Na het traumatische verlies van haar moeder, probeert een tienermeisje de donkere geheimen achter haar nieuwe thuis te ontrafelen, ondanks het ongeloof van haar vader.


NieuwsFilm

meest populair