Dit is het nieuwe outfit van Captain America in 'Civil War'

Na Tony Starks "Bleeding Edge"-pantser een meer herkenbaarder pakje.



Nadat we gisteren een eerste indruk kregen op het "Bleeding Edge"-pantser van Tony Stark / Iron Man (Robert Downey Jr.) zie je hieronder concept-art van Steve Rogers / Captain America's iets wat aangepaste outfit voor in Captain America: Civil War.

Veel lijkt er niet te zijn veranderd. De ster op zijn borst is iets aangepast en hij lijkt andere laarzen aan te hebben. Een ding lijkt in ieder geval wel duidelijk. In tegenstelling tot Stark lijkt Rogers (Chris Evans) er vertrouwen in te hebben dat hij geen enorme aanpassingen nodig heeft in zijn strijd met zijn oud-collega.

RT! #Marvel #CAPTAINAMERICA #CIVILWAR #promo #art Watermark on Cap's shield. #HH #Comingsoon #artwork #marvelcomics

Een foto die is geplaatst door Umberto Gonzalez (@umbertogonzalez) op



Civil War zal vol zitten met bekende, maar ook nieuwe gezichten. Naast Evans en Downey Jr. zien we ook Scarlett Johansson (Black Widow), Jeremy Renner (Hawkeye), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Anthony Mackie (Falcon), Frank Grillo (Crossbones) en Sebastian Stan (Winter Soldier) terug. Ook de herkenbare MCU-namen Don Cheadle (Colonel James Rhodes / War Machine) en William Hurt (General Ross) worden in verband gebracht met de derde Captain America-film.

Nieuwe namen zijn Chadwick Boseman (T'Challa / Black Panther), Daniel Brühl (Baron Zemo) en zoals gisteren bekend werd Martin Freeman, in een nog onbekende rol. Afgelopen maand zijn de opnames gestart en Civil War draait vanaf Bevrijdingsdag 2015 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair