Algemeen

Grote namen te horen in animatiefilm 'Arctic Justice: Thunder Squad'

De eerste grote film van AMBI Pictures wordt opgefleurd door o.a. John Cleese en Alec Baldwin.

door Rik Timmer op 07.05.2015 om 15:51 in Algemeen
Het zijn giganten zoals DreamWorks en Pixar die met hun animatiefilms de markt domineren, maar zo nu en dan komt er een onafhankelijke studio tevoorschijn met een wat kleiner project. Dit slaat nu ook op AMBI Pictures. Zij werken momenteel hard aan hun eerste twee geanimeerde voorstellingen, East End en Arctic Justice: Thunder Squad. Laatstgenoemde heeft sinds deze week vorm aangenomen d.m.v. toegevoegde acteurs zoals Alex Baldwin, John Cleese, James Franco, Omar Sy, Anjelica Huston en Heidi Klum.

Het toekomstige spektakel in 3D volgt de vos Swifty, die in de postkamer van het Arctic Blast Delivery Service werkt. Omdat hij dolgraag zijn talenten wil tonen besluit hij in het geheim een mysterieus pakje naar een nog mysterieuzere locatie te brengen. Swifty stuit weldra op het geheime fort van Doc Walrus (Cleese), een dik en boosaardig genie met mechanische benen. De walrus voert eveneens het bevel over een loyaal leger bestaande uit welgemanierde papegaaiduikers.

Wanneer Swifty erachter komt dat de slechterik de Noordpool wil smelten, zodat hij als leider over een waterwereld kan heersen, schakelt hij de hulp van zijn vrienden in: de teruggetrokken ijsbeer PB, de stompzinnige albatros Lemmy, het otter-duo Sal en Weez (die geen genoeg krijgen van complottheorie├źn) en Jade Fox, die als werktuigkundige ook onbevreesd is. Aan deze kleurrijke groep de taak om de dag te redden.

Dimos Vrysellas, die weleer bij DreamWorks werkte, neemt de regie op zich. Het verhaal is afkomstig van Cal Brunker en Bob Barlen. Het is de bedoeling dat Arctic Justice: Thunder Squad begin 2018 in de Amerikaanse bioscopen moet verschijnen.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair