DVD releases week 22

Met o.a. Birdman en Michiel de Ruyter

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Frankie & Alice (2010)


Een jonge vrouw leidt aan multiple personality disorder en probeert zichzelf te blijven door niet in te geven aan haar racistische alter-ego.
Bekijk de afbeelding

Birdman (2014)


Een acteur is beroemd om het spelen van een iconische superheld en heeft het daardoor moeilijk een goed Broadway theaterstuk op te zetten. In de dagen voor de openingsavond, worstelt hij met zijn ego, pogingen om een nieuwe band met zijn familie op te bouwen, zijn carrière en zichzelf.
Bekijk de afbeelding

Taken 3 (2014)


Bryan Mills wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw. Hij is vastbesloten om de werkelijke daders te pakken en moet daarom vluchten voor de politie. Opgejaagd en beschuldigd van moord, doet hij zijn best voor eens en voor altijd een einde te maken aan de bedreigingen van zijn dochter.
Bekijk de afbeelding

Michiel de Ruyter (2015)


Als de jonge Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden aangevallen wordt door Engeland, Frankrijk en de bisdommen Münster en Keulen, en er een burgeroorlog op het punt staat om uit te breken, kan slechts één man het sterkste wapen van het land leiden: de Duitse vloot: Michiel de Ruyter.
Bekijk de afbeelding

Cold in July (2014)

Regie: Jim Mickle

In het Texas van de jaren '80 moeten twee vaders die lijnrecht tegenover elkaar staan, onverwacht samenwerken om een duistere waarheid te onthullen.
Bekijk de afbeelding

The Taking (2014)


Mia Medina heeft eindelijk het perfecte onderwerp gevonden voor haar proefschrift: een film over de ziekte Alzheimer. Voor de komende maanden zullen camera's het dagelijkse leven vastleggen van moeder Deborah Logan en haar dochter Sarah. Maar naarmate de dagen vorderen beginnen er vreemde dingen te gebeuren rond Deborah die niet consistent zijn met de bevindingen over Alzheimer. Het wordt duidelijk dat er nog iets anders is dat de controle heeft over Deborah's leven.
Bekijk de afbeelding

Girlhood (2014)


De 16-jarige Marieme moet opgroeien in een door regels omgeven thuis. Alles ligt vast: het contact met jongens, schoolprestaties en het leven in de wijk... Als ze in contact komt met een groep meisjes die de vrijheid heeft afgedwongen, verandert alles. Ze omarmt de code van de straat, het geweld en de vriendschap om alles uit haar jeugd te halen.
Bekijk de afbeelding

'71 (2014)


Jack O'Connell, bekend van Starred Up (2013) en 300: Rise of an Empire (2014), speelt Gary Hook, een Britse soldaat die ten tijde van 'The Troubles' gevestigd is in Belfast. Wanneer hij z'n eenheid uit het oog verliest, is Gary genoodzaakt om in z'n eentje de gewelddadige rellen te overleven en z'n weg naar huis te vinden.
Bekijk de afbeelding

Search Party (2014)


Een groep vrienden vertrekt op een missie om hun vriend te herenigen met de vrouw met wie hij zou trouwen.
Bekijk de afbeelding

Everly (2014)

Regie: Joe Lynch

Een actie/thriller over een vrouw die het opneemt tegen een groep moordenaars, door haar ex-vriend, een maffiabaas, gestuurd.
Bekijk de afbeelding

Top Five (2014)

Regie: Chris Rock

Een komiek probeert carrière te maken als serieus acteur, als zijn verloofde hem zover krijgt hun huwelijk op televisie uit te zenden.
Bekijk de afbeelding

Jurassic City (2014)

Regie: Sean Cain

Een experiment gaat compleet mis. Het gevolg is dat duizenden raptors ontsnappen en los kunnen gaan in Los Angeles. Een speciale black-ops unit moet de rust weer terug laten keren. Ook zorgt een grote groep raptors voor de nodige chaos in de nabijgelegen gevangenis.
Bekijk de afbeelding

Myeong-ryang (2014)


De 12 gevechtsschepen van meesterstrateeg Admiraal Yi liggen tegenover een vijandige vloot van 330 schepen. En ze winnen de meest ongelofelijke strijd in de geschiedenis.
Bekijk de afbeelding

The Dream Children (2015)


Steven Evans is een televisiepersoonlijkheid, die ermee worstelt betekenis te vinden in de oppervlakkige wereld waarin hij leeft. Zijn enige afwisseling van roem en materialisme, is een bezoekje aan de oceaan en de oppervlakkige seks die hij heeft met kennissen. Als zijn partner zwanger wordt, vindt Steven een nieuw doel.
Bekijk de afbeelding

The Heavy Water War: Stopping Hitler's Atomic Bomb (2015)

Regie:

Het verhaal achter Hitlers plan om Duitsland de atoombom te geven en de zwaar water-sabotages in Rjukan, Noorwegen, gezien vanuit vier kanten: de Duitse, de Geallieerde, de saboteurs en de bedrijfskant.
Bekijk de afbeelding

Rumors of Wars (2014)


Een student houdt een dagboek bij als een wereldregering de planeet overneemt. Jaren later ontdekt een soldaat het boek en begint hij vragen te stellen over alles waarin hij gelooft.
Bekijk de afbeelding

AWOL-72 (2015)


Een deserterend marinier in bezit van geheime regeringsorganisatie, is een opgejaagd man. Hij wordt opgejaagd door moordenaars van de Russische LAPD.


NieuwsFilm

meest populair