Video

Video: Pixar-filmpje gemaakt voor 'Project T'

De doelen van het geheime Plus Ultra helder uitgelegd.

door Jim Pedd op 27.05.2015 om 12:59 in Video
Hieronder kan je de video bekijken die Pixar maakte voor Brad Birds Project T. Er worden veel details gegeven over de geheime organisatie Plus Ultra, die in de film een belangrijke rol speelt. In Project T zelf komen we niet veel te weten over de organisatie, omdat de scènes waarin details gegeven werden het verhaal afremden. Veel is daarom uit de uiteindelijke film gesneden, maar nu is onderstaande video vrijgegeven.

De video van Pixar legt snel uit wat Plus Ultra is en wat de organisatie voor ogen had. Volgens co-visual effects supervisor Eddie Pasquarello, die sprak met Business Insider, zou de video ergens aan het begin van de film te zien zijn geweest. ”Het idee was dat het zou dienen als een attractie in een attractie,” begon Pasquarello.

”Als Frank onder de ‘It’s a Small World’ attractie eindigt, gaat hij niet meteen naar Tomorrowland, maar gaat hij eerst hier doorheen, op een manier vergelijkbaar met de ‘Pirates of the Caribbean’ bootreis. Bewegende setdelen, mistgordijnen, het zou echt een klassieke Disney attractie zijn en het achtergrondverhaal van Plus Ultra moest zo uitgelegd worden.”

Ondertussen draait de film al in de bioscopen en vragen we ons af wat jullie ervan vonden. Hadden jullie onderstaande video graag in de film gezien?3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

StarLord

Avatar

Ik moet de film nog zien, is hij het waard om te kijken ?

Roeltje

Avatar

StarLord "Ik moet de film nog zien, is hij het waard om te kijken ?"


Geweldige film! Mijn recensie is te lezen op de pagina:
http://www.filmtotaal.nl/film.php?id=22870

DeMuizenkoning

Avatar

Tja begrijp dat met misschien niet helemaal in dezelfde stijl is als de rest van de film, maar had dit eigenlijk toch wel graag gezien, is toch wel wat makkelijker te begrijpen met deze info. Had dan misschien plaats moeten vinden in het begin van de film, maar zou ook heel goed hebben gepast in de Eiffel toren scene, in die speciale kamer ergens in het midden van de film.

StarLord "Ik moet de film nog zien, is hij het waard om te kijken ?"


Ligt eraan, visueel is de film wel geslaagd en heeft het een leuk verhaal, met een interessant onderwerp dat je toch wel aan het denken zet. Maar helaas stelt het verhaal op bepaalde momenten niet heel veel voor, en voelen sommige scenes wat geforceerd of overbodig aan. Daardoor is het verhaal soms wat traag en mist af en toe wat spanning. Misschien ook af en toe wat té kinderachtig maar het is wel een leuke film met een duidelijke Disney vibe. Ik geef hem persoonlijk een 6,5 ofzo.

nieuwslaatste nieuws

meest populair