Video: Pixar-filmpje gemaakt voor 'Project T'

De doelen van het geheime Plus Ultra helder uitgelegd.

Hieronder kan je de video bekijken die Pixar maakte voor Brad Birds Project T. Er worden veel details gegeven over de geheime organisatie Plus Ultra, die in de film een belangrijke rol speelt. In Project T zelf komen we niet veel te weten over de organisatie, omdat de scènes waarin details gegeven werden het verhaal afremden. Veel is daarom uit de uiteindelijke film gesneden, maar nu is onderstaande video vrijgegeven.

De video van Pixar legt snel uit wat Plus Ultra is en wat de organisatie voor ogen had. Volgens co-visual effects supervisor Eddie Pasquarello, die sprak met Business Insider, zou de video ergens aan het begin van de film te zien zijn geweest. ”Het idee was dat het zou dienen als een attractie in een attractie,” begon Pasquarello.

”Als Frank onder de ‘It’s a Small World’ attractie eindigt, gaat hij niet meteen naar Tomorrowland, maar gaat hij eerst hier doorheen, op een manier vergelijkbaar met de ‘Pirates of the Caribbean’ bootreis. Bewegende setdelen, mistgordijnen, het zou echt een klassieke Disney attractie zijn en het achtergrondverhaal van Plus Ultra moest zo uitgelegd worden.”

Ondertussen draait de film al in de bioscopen en vragen we ons af wat jullie ervan vonden. Hadden jullie onderstaande video graag in de film gezien?



NieuwsFilm

meest populair