Video

Trailer 'Lila & Eve' met Viola Davis en Jennifer Lopez

Twee moeder nemen wraak op de moordenaar van hun kinderen.

door Bram de Groot op 06.06.2015 om 13:00 in Video
Hieronder de trailer van de thriller Lila & Eve met namen als Viola Davis en Jennifer Lopez. In de film van regisseur Charles Stone III (Paid in Full, Mr 3000) spelen de bekende actrices twee radeloze moeders.

In Lila and Eve kamt Lila (Davis) met een depressie nadat haar zoon Stephon om is gekomen bij een drive-by schietpartij. Bij een zelfhulpgroep leert ze Eve (Lopez) kennen, wiens dochter diezelfde nacht werd gedood. Samen besluiten ze achter de drugsdealers aan te gaan die verantwoordelijk zijn voor de dood van Stephon. Gaandeweg verhardt het geweld.

Eerder dit jaar verscheen de film op het Sundance Film Festival en volgende maand komt de thriller uit in de Noord-Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse verschijningsdatum is niet bekend. Hieronder het affiche:
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

Trailer ziet er nog wel redelijk netjes uit, al wel misschien een beetje ongeloofwaardig, maar de poster is bagger. Toch zie ik Viola Davis wel graag, sterke actrice, en ook Shea Whigham vind ik een goeie acteur, alleen kan ik helaas niet hetzelfde zeggen over Jennifer Lopez, erger me vaker aan haar acteerprestaties...

NieuwsFilm

meest populair