Charlize Theron in spannende nieuwe trailer 'Dark Places'

De thriller is gebaseerd op het gelijknamige boek van Gillian 'Gone Girl' Flynn.

Na het daverende succes van boekverfilming Gone Girl, wordt nu een van auteur Gillian Flynns andere boeken verfilmd. Het betreft Dark Places, haar tweede boek. Gilles Paquet-Brenner regisseerde de thriller, waarin Charlize Theron de rol speelt van een vrouw wier moeder en zusters op brute wijze werden vermoord toen ze nog maar zeven jaar oud was. Haar getuigenis als kind zorgde er toen voor dat haar zestienjarige broer voor de rest van zijn leven in de gevangenis moest doorbrengen.

Therons personage is nu 25 jaar later en blut, en helpt daarom om geld te krijgen met tegenzin een groep misdaad-afficionado's, die geloven dat haar broer onschuldig is en dat de echte moordenaar nog vrij rondloopt. Als ze een nieuwe blik werpen op wat er die avond is gebeurd, komen ze erachter dat niks is wat het lijkt.

Naast Theron zijn er in Dark Places ook rollen weggelegd voor Nicholas Hoult, Christina Hendricks, Corey Stoll, Tye Sheridan en Chloe Grace Moretz. Dark Places draait vanaf 6 augustus in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair