Video

Trailer 'Paranormal Activity: The Ghost Dimension'

De laatste in de reeks.

door Bram de Groot op 24.06.2015 om 17:24 in Video
Nadat eerder vandaag bekend werd dat Paranormal Activity: The Ghost Dimension de Paranormal Activity[/i]-reeks gaat afronden, tref je hieronder de eerste trailer aan.

In het vijfde deel, opnieuw geproduceerd door Oren Peli en Jason Blum, krijgen we antwoorden op de vragen die zijn ontstaan door de eerdere delen. Zo zal de mysterieuze demon Toby terugkeren en krijgen we hem ook daadwerkelijk te zien.

In de States staat de horrorfilm gepland voor 23 oktober.

In The Ghost Dimension van regisseur Gregory Plotkin volgen we een nieuwe familie. Het stel Ryan (Chris J. Murray) en Emily (Brit Shaw) en hun dochter Leila (Ivy George) ontdekken in de garage van hun nieuwe woning een doos met videotapes. Ook vinden ze de camera. Als ze door de lens kijken starten de angstaanjagende paranormale gebeurtenissen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dawgrule

Avatar

Ik heb de voorgaande delen nooit gezien. Maar dit ziet er voor een horrorfilm nog best wel redelijk uit.

Is het een aanrader de voorgaande delen te kijken?
En is "Paranormal Activity" niet gewoon een uitmelk status voor een foundfootage horrorfilm? (neem aan dat dat hetgeen is wat de deze film gemeen hebben?)

Decepticon

Avatar

Dit ziet er wel weer redelijk goed uit.
Deel 1 en 2 zijn ook redelijk goed, ook al is deel 2 meer van hetzelfde als deel 1, maar ze hebben wel een redelijk goede verbintenis met elkaar.
Dit vijfde deel sluit daar gelukkig ook weer bij aan. Deel 3 vond ik ook nog wel aardig, maar was al echt te merken dat het om het uitmelken ging, bij deel 4 was dat helemaal het geval, die vind ik ook ronduit slecht.

M0vieFreak

Avatar

Dit ziet er goed uit. Ze gaan een andere richting op. Zo te zien is dit daadwerkelijk de laatste deel.

NieuwsFilm

meest populair