Video

Veel SNL-gezichten in eerste trailer 'Staten Island Summer'

Een nieuwe indiekomedie die wordt uitgebracht door Netflix.

door Jan-Peter Rook op 02.07.2015 om 10:40 in Video
Hoewel Netflix het toch vooral van haar series moet hebben, brengt het bedrijf binnenkort een nieuwe speelfilm uit. Het gaat om Staten Island Summer, een indiekomedie die werd geproduceerd door Saturday Night Live-brein en -showrunner Lorne Michaels. De cast bestaat uit tal van zijn eigen SNL-ontdekkingen, waaronder Fred Armisen, Will Forte, Kate McKinnon, Bobby Moynihan en Cecily Strong.

Het verhaal volgt Danny (Graham Phillips) en Frank (Zack Pearlman), twee vrienden die de middelbare school hebben afgerond en gedurende de zomer aan het werk gaan als badmeesters. Dit geeft ze zat tijd om na te denken over hun toekomst, maar tegelijkertijd is er genoeg afleiding in de vorm van feestjes en meiden.

Het verhaal is gebaseerd op het leven van SNL-schrijver Colin Jost. Staten Island Summer werd geregisseerd door Rhys Thomas, eveneens een naam uit de SNL-stal. De rest van de cast bestaat uit o.a. Ashley Greene, Kate Walsh, Gina Gershon, Method Man, John Deluka, Michael Patrick O' Brien en Mary Birdsong.

Netflix laat Staten Island Summer op 31 juli in première gaan.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nakedsnake

Avatar

Ik mis Chris Farley. Rip

NieuwsFilm