Dan Aykroyds cameo in 'Ghostbusters' onthuld?

Hij zou niet terugkeren als het personage Dr. Raymond Stantz.

Jarenlang ging het verhaal rond dat een derde Ghostbusters eraan zou komen. In eerste instantie zou de originele cast terugkeren, maar na het overlijden van Harold Ramis leken deze geruchten heimelijk weg te sterven. Later beweerde Dan Aykroyd dat de plannen toch nog standhielden en dat het de bedoeling was dat hij samen met de karakters van Bill Murray en Ernie Hudson een nieuwe generatie Ghostbusters ging trainen. Ook dit project kwijnde weg om uiteindelijk ruimte te maken voor de reboot, welke geregisseerd zal worden door Paul Feig.

Indie Revolver meldt nu te weten dat Dan Aykroyd desondanks in de komedie zal opduiken, zij het in de vorm van een glimprol. Actrices Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon nemen van de keer de taak op zich om het tegen doorgedraaide geesten op te nemen en blijkbaar zou Wiig een scène met Aykroyd delen.

Kennelijk zal Wiig proberen een taxi aan te houden en chauffeur Aykoroyd zal gedurende de scène "I ain't afraid of no ghosts!" quoten. Vervolgens scheurt hij ervandoor en Wiig roept hem iets na in de trant van: "That's a double negative! That means you are afraid of ghosts!"

Hoe onbeduidend het voorval ook mag wezen, het duidt ongetwijfeld aan dat we met een reboot te maken hebben, en niet met een mogelijke spin-off of vervolg. Reacties zijn momenteel niet overal lovend met dit nieuwtje, maar Feig tracht in ieder geval de liefhebbers van het origineel te plezieren. Of zowel Murray als Hudson op zal komen draven voor een cameo is nog maar de vraag.



NieuwsFilm

meest populair