Kleurrijke eerste volledige trailer Pixars 'The Good Dinosaur'

Wat als de dinosaurussen nooit waren uitgestorven?

Nu Pixar met Inside Out zulk groot kritisch en commercieel succes boekt, zou je bijna vergeten dat 2015 het eerste jaar in de geschiedenis is, dat de animatiestudio twee films uitbrengt. In november gaat het in eerste instantie door problemen geteisterde The Good Dinosaur namelijk in première. Nu is een prachtige, kleurrijke trailer vrijgegeven voor de film van regisseur Peter Sohn.


The Good Dinosaur stelt een vraag: Wat als de asteroïde, die de levensomstandigheden op Aarde voor altijd veranderden, de planeet zou missen en gigantische dinosaurussen nooit uit zouden zijn gestorven? De film neemt je mee op een epische reis door de wereld van dinosaurussen, waar een Apatosaurus met de naam Arlo een onwaarschijnlijke vriend in een mens vindt. Terwijl ze door een moeilijk en mysterieus landschap reizen, leert Arlo zijn angsten tegemoet te treden en ontdekt hij waar hij toe in staat is.

De stemmen worden onder andere ingesproken door Neil Patrick Harris, Judy Greer, Bill Hader, Frances McDormand en John Lithgow. The Good Dinosaur gaat op 25 november in première.

NieuwsFilm

meest populair