TV-tips voor komende week

Deze week met Mission: Impossible III, Inception, The Master en Dr. Strangelove.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Master (2012)

Zaterdag 25 juli om 22:35 op NPO2

Lancaster Dodd is een charismatische man die in de jaren 50 een nieuwe religie uit de grond wist te stampen. Joaquin Phoenix speelt de rol van Freddie Stifton, een verslaafde zwerver die uitgroeit tot de belangrijkste discipel van Dodd, maar later ook voor zichzelf wil beginnen.
Bekijk de afbeelding

The Man in the Iron Mask (1998)

Zondag 26 juli om 20:30 op NET5

De legendarische drie musketiers, inmiddels gepensioneerd, kunnen de wreedheid van koning Lodewijk XIV niet langer aanzien en willen in het geheim zijn plaats laten innemen door een man wiens identiteit strikt geheim is.
Bekijk de afbeelding

Inception (2010)

Maandag 27 juli om 20:30 op Veronica

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een ervaren dief, de beste in zijn vakgebied. Dat vakgebied houdt in dat hij geheimen steelt uit het onderbewuste van z'n slachtoffers, terwijl zij zich in de droomstaat bevinden, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Dit maakt Cobb een gewilde speler op het vlak van bedrijfsspionage en tegelijkertijd een internationale vluchteling. Nu krijgt hij echter de kans om alles goed te maken: een laatste opdracht kan hem zijn leven teruggeven zoals het vroeger was, maar daarvoor moet hij het onmogelijke doen: in plaats van de diefstal van een idee moeten Cobb en zijn team een idee planten in iemands geest: inception. Dit is echter nog moeilijker dan op het eerste gezicht lijkt, want ze worden gedwarsboomd door een tegenstander die op elke mogelijke zet van Cobb en zijn team anticipeert.
Bekijk de afbeelding

Those Who Feel the Fire Burning (2014)

Dinsdag 28 juli om 22:45 op NPO2
Cast: --

Een documentaire over het leven van vluchtelingen uit onder andere Afrika en het Midden Oosten, die met hun weinige bezittingen grote risico's nemen om Europa binnen te komen, zowel via land als zee. Velen komen vast te zitten aan de rand van Europa en vanwege complexe Europese wetgevingen worden ze tegengehouden verder te reizen. Daar belanden de vluchtelingen in een vagevuur: onzeker over hun toekomst, want ze kunnen niet verder Europa in, maar terug naar hun eigen land is ook geen mogelijkheid.
Bekijk de afbeelding

Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)

Woensdag 29 juli om 20:40 op Canvas

Kolonel Jack D. Ripper kan de spanning in het leger niet meer aan. De koude oorlog is in volle gang en hij draait door en stuurt bommenwerpers richting Sovjet-Unie. De Sovjets dreigen Amerikaanse steden te verwoesten.
Bekijk de afbeelding

The Cell (2000)

Donderdag 30 juli om 22:35 op NET5

Carl Stargher vermoordt mooie jonge vrouwen op gruwelijke wijze. FBI-agent Peter Novak ontdekt hem, maar wanneer ze zijn woning binnenvallen, ligt de levensgevaarlijke moordenaar in een diepe coma. Een race tegen de klok begint, want het laatste ontvoerde meisje wordt nog steeds vermist. Ze roepen de hulp in van dr. Catherine Deane die zichzelf via computers koppelt aan de hersenen van Stargher.
Bekijk de afbeelding

Mission: Impossible III (2006)

Vrijdag 31 juli om 20:30 op RTL7

Ethan Hunt is een paar jaar ouder geworden, en heeft een vriendin die niet weet waar hij werkt. Hij is niet meer regelmatig actief in de IMF. Een spionne van de IMF, Lindsey Farris, wordt gevangen genomen in Duitsland. Hunt wordt gevraagd of hij nog een keer in actie wil komen, en krijgt hiervoor een team tot zijn beschikking.


NieuwsFilm

meest populair