DVD releases week 31

Met o.a. Big Eyes, Home en Timbuktu.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Big Eyes (2014)

Regie: Tim Burton

Big Eyes vertelt het verhaal van Margaret en Walter Keane, die in de jaren '60 bekend werden met hun schilderijen van kinderen met grote ogen. Walter kreeg alle credits voor het werk, terwijl het Margaret was die al het werk deed. De twee scheidden uiteindelijk en stapten naar de rechter om het auteursrecht vast te stellen.
Bekijk de afbeelding

The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015)


The Best Exotic Marigold Hotel 2 toont de uitbreidingsdrang van Sonny. Dat eist meer van zijn tijd dan hij beschikbaar heeft, vooral als je zijn aanstaande huwelijk met Sunaina in het achterhoofd houdt. Sonny heeft ditmaal zijn oog laten vallen op een veelbelovend nieuw gebouw, nu zijn eerste bedrijf, The Best Exotic Marigold Hotel for the Elderly and Beautiful, nog maar één plek vrij heeft, voor niewelingen Guy (Gere) en Lavinia (Greig). Evelyn en Douglas werken nu in Jaipur, en vragen zich af waar hun regelmatige dates toe zullen leiden. Ondertussen proberen Norman en Carol hun weg te vinden in een moeilijke exclusieve relatie, en Madge moet kiezen tussen twee rijke mannen. De enige die lijkt te weten wat het beste is, is Muriel, de nieuwe co-manager van het hotel, die ieders geheimen kent. Terwijl het veeleisende traditionele Indiase huwelijk dichterbij komt, presenteert zich een onverwachte weg voorwaard.
Bekijk de afbeelding

Home (2015)


Het buitenaardse ras Boov op zoek naar een nieuwe planeet om op te wonen. Ze besluiten zich te vestigen op de aarde. Op onze planeet krijgen het meisje Tip en de alien Oh, een verbannen Boov, een vriendschap en ze ontdekken dat er meer op het spel staat dan intergalactische verhoudingen.
Bekijk de afbeelding

Suite Française (2014)

Regie: Saul Dibb

Tijdens de eerste jaren van de Duitse bezetting ontstaat er een liefde tussen Lucile Angellier, een Frans meisje, en Bruno von Falk, een Duitse soldaat.
Bekijk de afbeelding

A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence (2014)


Jonathan en Sam ontmoeten verschillende mensen en maken een reis door een tijdloos, geografisch niet nader bepaald westers landschap. De één is een rondreizende verkoper; de ander is licht verstandelijk beperkt. Het is de verkoper die zijn vriend vertelt waarom de samenleving is zoals ze is...
Bekijk de afbeelding

Timbuktu (2014)


Een herder en zijn gezin wonen in de duinen van Timboektoe. Daar leiden ze rustige leventjes, gewoonlijk vrij van jihadisten die vastbesloten zijn hun geloof te beheersen. Maar dan worden hun rustige levens plotseling ruw verstoord.
Bekijk de afbeelding

Always Watching: A Marble Hornets Story (2015)


De nieuwsploeg van een klein stadje ontdekt een doos met videobanden. Op die banden is te zien hoe een gezichtsloos figuur, in een donker pak gehesen, een gezin martelt. Langzaam maar zeker maakt hij hen compleet gek. Vlak na het kijken van de banden realiseren de teamleden zich, dat hij nu ook achter hen aan gaat.
Bekijk de afbeelding

Pressure (2015)


In een kleine capsule op de zeebodem, raakt een groep mannen gevangen. Dat, terwijl ze proberen een lekke oliepijp te repareren. Kunnen ze op tijd weer verbonden raken met hun schip?
Bekijk de afbeelding

Subconscious (2015)


Een onderzoek naar een afgeschreven onderzeeër uit de Tweede Wereldoorlog, lanceert een onderzoeksteam naar een bovennatuurlijke reis door de donkere krochten van de tijd, met de geschiedenis als prijs...


NieuwsFilm

meest populair