Regisseur gevonden voor 'All the Bright Places' met Elle Fanning

De romantische young-adult film wordt gebaseerd op de roman van Jennifer Niven.

Productiebedrijf Demarest heeft Miguel Arteta (Youth in Revolt, Alexander and the Terrible Horrible No Good Very Bad Day) de opdracht gegeven om All the Bright Places te regisseren, welke al één hoofdrolspeelster bezit: Elle Fanning. De film is gebaseerd op het gelijknamige romantische young-adult boek van schrijfster Jennifer Niven, die tevens zelf het scenario in orde mag maken.

Het verhaal ziet hoe Violet (Fanning) op weg is naar de klokkentoren van haar school, haar dood tegemoet tredend door middel van zelfdoding. Ze kan het verdriet van haar zusters dood niet meer verdragen. Bovenin de toren komt ze echter Theodore Dinch tegen, die door de meeste leerlingen tot 'vreemd' gedoopt is, omdat hij last van woede en manische uitbarstingen heeft. Violet staat bekend als de populaire cheerleader. De twee vormen een onverwachte band. Samen moeten ze voor een schoolproject toeristische attracties bezoeken, wat er voor zorgt dat Violet langzaamaan herstelt. Theodore kampt helaas nog steeds met zijn gebruikelijke demonen.

Het boek staat nog steeds vandaag de dag op de bestsellerlijst van de New York Times. Demarest heeft veel interesse in het project en kondigde aan begin 2016 te beginnen met de opnames. Wie Theodore zal belichamen is nog niet vrijgegeven.



NieuwsFilm

meest populair