Mark Millars 'Nemesis' krijgt groen licht

Centraal staat de op wraak beluste miljardair Matt Anderson.

Nemesis, de verfilming van Mark Millar en Steve McNivens comic-book serie heeft lange tijd in een ontwikkelingshel verkeerd, maar nu gaat de film er eindelijk komen. De rechten zijn nu naar Warner Bros. gegaan, dat de film groen licht heeft gegeven.

Oorspronkelijk zou deze geregisseerd worden door Tony Scott, maar zijn plotselinge overlijden gooide roet in het eten. Vervolgens was Joe Carnahan de belangrijkste kandidaat voor de regie, maar om de een of andere reden kreeg de film maar geen groen licht. Nu de film eindelijk naar Warner gegaan is, kan de productie eindelijk beginnen.

De film volgt de avonturen van miljardair Matt Anderson. Hij wordt gezien als de beste vechter van de wereld en is erop gebrand wraak te nemen op de moordenaar van zijn ouders. Zij waren beruchte schurken. Rondreizend als een gekostumeerde held, agenten vermoordend en de orde verstorend, keert Anderson terug naar Washington, om daar een terreurcampagne te lanceren tegen de politieagent die verantwoordelijk is voor de dood van zijn ouders.

NieuwsFilm

meest populair