Winona Ryder bevestigt hereniging met Michael Keaton voor 'Beetlejuice 2'

Het vervolg op de fantasierijke komedie uit 1988 lijkt er dan toch echt te komen.

Na drie commerciële flops - Dark Shadows, Frankenweenie en Big Eyes - is regisseur Tim Burton dringend op zoek naar een succesje. Aangezien Michael Keaton door zijn geweldige rol in Birdman weer helemaal op de radar staat, is dit misschien wel het uitgelezen moment om aan de slag te gaan met Beetlejuice 2. Burton en Keaton hebben het al jaren over het beoogde vervolg, maar keiharde feiten bleven achterwege.

Nu heeft Winona Ryder, die Lydia Deetz speelde in het origineel, bevestigd dat ze samen met Keaton in Beetlejuice 2 te zien zal zijn. De actrice zei het volgende tijdens de talkshow Late Night with Seth Meyers:

“Ik kan het eigenlijk wel bevestigen aangezien Tim Burton het eerder ook al heeft prijsgegeven. Eerst was het allemaal nog geheim en niemand wist wat er precies ging gebeuren, maar op een gegeven moment zei Tim tijdens een interview doodleuk: ‘Oh ja, we gaan de sequel maken en Winona zit er ook in.’ Als hij het zegt, mag ik het toch zeker ook wel zeggen. Verder is er overigens nog weinig over het project te vertellen.”

Het scenario van Beetlejuice 2 komt van Seth Grahame-Smith (Dark Shadows, Abraham Lincoln: Vampire Hunter) en David Katzenberg (The Goldbergs). Regisseur Burton gaat er vermoedelijk mee aan de slag zodra hij klaar is met zijn nieuwe film Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children.



NieuwsFilm

meest populair