Bioscoopreleases week 33

Met o.a. Ted 2 en Amy.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Ted 2 (2015)


In de opvolger van Ted uit 2012 gaan we vrolijk verder met de ongein. Dit keer wil Ted een kindje nemen met zijn menselijke vriendin. Eén probleem: wettelijk is dit niet toegestaan! Ted besluit een advocaat in handen te nemen en start een rechtszaak om het mogelijk te maken.
Bekijk de afbeelding

Amy (2015)


Documentaire over zesvoudig Grammy-winnares Amy Winehouse. Aan de hand van niet eerder vertoonde archiefbeelden wordt een beeld gegeven van de wereld waarin Winehouse zich moest zien te redden.
Bekijk de afbeelding

5 to 7 (2014)


Brian, een aspirant schrijver, ontmoet de mooie Arielle en wordt halsoverkop verliefd. Ook al is ze getrouwd met een diplomaat (Lambert Wilson) en heeft ze kinderen, beginnen ze een liefdevolle affaire. Brian wordt heen en weer geslingerd tussen berusting en jaloezie - tussen een vader die de affaire idioot vindt en een moeder die inziet dat liefde soms zo haar eigen wegen kiest.
Bekijk de afbeelding

Theeb (2014)


In de Ottomaanse provincie Hijaz tijdens de Eerste Wereldoorlog, moet een jonge Bedoeïen wel heel snel volwassen worden, als hij een Britse officier op een gevaarlijke woestijnreis begeleidt, op weg naar een geheime bestemming.
Bekijk de afbeelding

The Diary of a Teenage Girl (2015)


Een tienerkunstenaar die in het San Francisco van de jaren zeventig woont, begint een affaire met de vriend van haar moeder.


NieuwsFilm

meest populair