Video

Bradley Cooper in de keuken in eerste trailer 'Burnt'

Smaakvolle nieuwe komedie van regisseur John Wells, bekend van 'August: Osage County' (2013).

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 14.08.2015 om 11:22 in Video
Hieronder vind je de eerste trailer van Burnt, een smaakvolle nieuwe komedie met in de hoofdrol Bradley Cooper. De regie staat op naam van John Wells (August: Osage County, 2013), die gebruikmaakte van een scenario van Steven Knight (Locke, 2013).

Cooper speelt Adam Jones, een getalenteerde chef-kok die te vroeg zijn hoogtepunt heeft bereikt. Op een dag raakt hij alles kwijt door zijn buitensporige gedrag en belemmerende drugsverslaving. Om zichzelf erbovenop te helpen - en ook eindelijk eens die derde Michelinster binnen te halen - begint Adam een nieuw restaurant in Londen, waar hij een grote hoeveelheid culinaire talenten om zich heen verzamelt.

De rest van de cast bestaat uit Sienna Miller, Omar Sy, Daniel Brühl, Matthew Rhys, Alicia Vikander, Uma Thurman, Emma Thompson, Jamie Dornan en Lily James. Burnt komt in de VS uit op 23 oktober.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brasco

Avatar

Mooie trailer, heeft wel mijn interesse opgewerkt.

Off-topic, Bradley Cooper is zo te zien weer 'snel' afgevallen na The American Sniper.

johnwayne

Avatar

Ondanks alle talent, lijkt me dit niet spannender dan een aflevering van Gordon Ramsey...

nieuwslaatste nieuws