Algemeen

Traileromschrijving 'Captain America: Civil War'

En wat werd er van Doctor Strange vertoond tijdens de D23?

door Jim Pedd op 17.08.2015 om 08:54 in Algemeen
Tijdens de D23 heeft Marvel een eerste trailer vertoond van Captain America: Civil War. De beelden van de film zijn uiteraard nog niet online vrijgegeven, maar een hele reeks weblogs was zo vriendelijk om een omschrijving van de beelden te plaatsen. Gebaseerd op die samenvattingen, hebben we hieronder een omschrijving van de trailer.19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Sorry hoor, maar jullie berichtgeving over 'D23' is echt teleurstellend. Dit is inmiddels voor mij al weer oud nieuws hoor en daarbij mis ik een hoop nieuwsberichten. Er is een hoop gebeurd daar hoor...

Carnage

Avatar

@scheerzeep
niet voor iedereen is dit oud nieuws.
Ik wist dit namelijk niet en ben wel erg blij mee dat ze dit even posten.
niet iedereen is evengoed op de hoogte als jij.

ontopic van wat ik lees, klinkt wel leuk beelden zeggen natuurlijk veel meer maar kan wel wat leuks zijn.

Brein8998

Avatar

Zouden jullie van filmtotaal een overzicht kunnen maken van alles wat er is aangekondigd en getoond tijdens de D23?

Er is namelijk nog meer onthult waar ik op filmtotaal nog niks over gelezen heb. Namelijk:

- alle nieuwe pixar films ( toy story 4, coco, cars 3, incredibles 2)
- nieuwe disney animatiefilms ( moana, gicantic, zootopia)
- pirates of the caribbean 5 ( orlando bloom bevestigd)
- beauty and the beast ( meer details)
- star wars ( regisseur episode IX)

aspers

Avatar

Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen! ;)

Maar feit is wel dat je als film-nieuws-site hier best bovenop had mogen zitten. De D23 is een tweejaarlijks mega event waar grote aankondigingen gedaan worden op het gebied van Disney films én Disney themaparken.

Xenolicker

Avatar

Ik wist niet eens dat er zoiets als een "D23" bestond (volgend jaar "D24"?). Dus dit is al nieuws voor mij! Aan de andere kant zit nu ook weer niet zo te wachten op nieuws over Captain America...

Ed Crane

Avatar

Staat de VS en de rest van de wereld eigenlijk volledig op zijn kop omdat het een paar decennia door nazi's is bestuurd of boeit niemand dat echt, zoals het niemand echt boeit dat Thor bestaat en aliens de aarde hebben aangevallen?

brawljeff

Avatar

Ed Crane "Staat de VS en de rest van de wereld eigenlijk volledig op zijn kop omdat het een paar decennia door nazi's is bestuurd of boeit niemand dat echt, zoals het niemand echt boeit dat Thor bestaat en aliens de aarde hebben aangevallen?"


Ja dat vind ik ook jammer aan Marvel. New York en Londen zijn allebei al behoorlijk verwoest maar je hoort ze er nauwelijks over.

chefry1983

Avatar

Klinkt allemaal erg goed maar de eerste bewegende beelden zijn al klaar begrijp ik? ze zijn toch nog bezig met de opnames!?

Ik kijk zeer uit naar deze film. Ben benieuwd hoe spannend deze gaat worden

Oogway

Avatar

Xenolicker "Ik wist niet eens dat er zoiets als een "D23" bestond (volgend jaar "D24"?). Dus dit is al nieuws voor mij! Aan de andere kant zit nu ook weer niet zo te wachten op nieuws over Captain America..."


De D23 Expo is een conventie als Comic Con maar dan volledig gefocust of Disney (films, pretparken, games, eigelijk alles). D23 is de officiële Disney Fanclub en de Expo wordt elke 2 jaar georganiseerd in Anaheim.

Oogway

Avatar

Dubbel.

Frietgezicht

Avatar

aspers "Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen! ;)

Maar feit is wel dat je als film-nieuws-site hier best bovenop had mogen zitten. "


FT is helaas altijd laat met nieuws(alleen trailers staan er soms snel op) en dat heb ik maar geaccepteerd want ben blij dat er zo'n filmsite is.
Ik kijk/luister bijna elke dag Movie Talk op youtube en het nieuws wat ze daar brengen staat altijd een dag later hier op FT. Ach ja.

Ben benieuwd naar de trailer,die zullen vast en zeker wel gelijk plaatsen en dat is ze geraden :P

WeaponX

Avatar

brawljeff "Ja dat vind ik ook jammer aan Marvel. New York en Londen zijn allebei al behoorlijk verwoest maar je hoort ze er nauwelijks over."


Dan moet je Agents of S.h.i.e.l.d. kijken, daar is de hele nasleep. In Daredevil word dat van New York ook maar al te vaak genoemd hoor.

Frietgezicht

Avatar

WeaponX "In Daredevil word dat van New York ook maar al te vaak genoemd hoor."


Nee hoor,juist niet. Een krantenknipsel achter iemand op de muur wat 98% pas ziet op het internet omdat anderen het zien die naar zulke hints is juist erg subtiel en onopvallend.

Ed Crane

Avatar

En hoe reageert de mensheid in Dare Devil op het feit dat Thor blijkt te bestaan? Aliens bestaan en de aarde hebben aangevallen? De VS decennia in het geheim door nazi's is bestuurd? Een reactie á la 9/11 lijkt me nogal mild.

mathias

Avatar

Typisch Marvel , zelfs mopjes tegen " de vijand " maken bij een gevecht ? Hoe kan je dit dan een beetje serieus nemen of spannend vinden?

WeaponX

Avatar

Frietgezicht "Nee hoor,juist niet. Een krantenknipsel achter iemand op de muur wat 98% pas ziet op het internet omdat anderen het zien die naar zulke hints is juist erg subtiel en onopvallend."


in Episode 1 is t genoemd.

WeaponX

Avatar

Ed Crane "En hoe reageert de mensheid in Dare Devil op het feit dat Thor blijkt te bestaan? Aliens bestaan en de aarde hebben aangevallen? De VS decennia in het geheim door nazi's is bestuurd? Een reactie á la 9/11 lijkt me nogal mild."


Als je dit vraagt kan je dit van elke film vragen, t is fantasie...

Ed Crane

Avatar

De X-Men reeks en de DCEU doen dat wel gewoon. Ik had het wel leuk gevonden als Marvel dat meer deed, maar wie weet gaat Civil War er nog wat op in.

NieuwsFilm

meest populair