Warner Bros. komt in 2018 met Scooby-Doo animatiefilm

Komen er nog meer Hanna-Barbera verfilmingen? Of wellicht een Hanna-Barbera universum?

Afgelopen zomer vernamen we dat Warner Bros. aan de slag ging met een nieuwe speelfilm van Scooby-Doo, maar destijds was het nog niet bekend of het hier ging om een live-action/CGI-kruising of louter een animatiefilm. Laatstgenoemde blijkt nu het geval te zijn en de tekenfilm in kwestie zal ergens in 2018 uit moeten komen.

De film zal worden geregisseerd door Tony Cervone, bekend van de tekenfilmserie Scooby-Doo! Mystery Incorporated (2010). Deze serie was met 52 afleveringen de langstlopende reeks binnen de franchise. Het scenario van de nieuwe Scooby-Doo wordt geschreven door Matt Lieberman.

En hier blijft het misschien niet bij. Zo zouden er meerdere Hanna-Barbera shows in aanmerking komen voor een verfilming, waarbij je moet denken aan The Flintstones, The Jetsons en Tom & Jerry. Warner Bros denkt zelfs na over een soort Hanna-Barbera universum, zoals de studio dat ook met Lego en DC Comics aan het doen is.

De tijd zal leren of dit ook echt allemaal gaat gebeuren. Voor nu weten we in ieder geval de releasedatum van Scooby-Doo, namelijk 21 september 2018.



NieuwsFilm

meest populair