Andrew Garfield wilde connectie Marvel-films en Spider-Man

Hij vertelt ook over de plannen met de derde Amazing Spider-Man.

In een interview met Uproxx onthulde Andrew Garfield dat hij actief heeft geprobeerd zijn Spider-Man naar het Marvel filmuniversum te brengen. Die pogingen zijn uiteraard niet gelukt, maar laten zien dat er achter de schermen langere tijd een beweging was om het personage naar Marvel terug te brengen.

”Ik wilde al vanaf het begin dat we samen zouden werken met Marvel, dus ik ben blij dat het eindelijk gaat gebeuren,” vertelde Garfield. ”Maar om eerlijk te zijn… De ins en outs van wat er gebeurd is en de fijnere details, daar wil ik niet echt over vertellen in dit soort situatie. Wat ik kan zeggen is dat ik erg uit kijk naar een Marvel-versie van Spider-Man.” Hij wilde vanaf het begin dat het personage een rol zou gaan spelen in de Avengers.

Verder vertelde Garfield in het interview nog wat over de derde Amazing Spider-Man-film, die uiteindelijk geannuleerd werd. Hij werkte met Alex Kurtzman aan het scenario van de film. ”We wilden vanaf het fundamentele niveau waar we Peter achter gelaten hadden verder gaan en zien waar hij dan heen zou gaan. We keken bijvoorbeeld naar hoe we zijn wanhopige moment met Gwen konden gebruiken. Dus ja, er waren wat moeilijke punten die we graag wilden bekijken. Maar goed, het mocht niet zo zijn. Zoals ik al zei: Ik kijk er echt naar uit om straks te mogen kijken!”

De acteur komt niet over alsof hij boos is over het verliezen van de rol, maar het moge wel duidelijk zijn dat hij graag verder was gegaan.



NieuwsFilm

meest populair