Video

Trailer 'Concussion' met Will Smith

Hij speelt de forensisch neuropatholoog Dr. Bennet Omalu.

door Bram de Groot op 01.09.2015 om 12:26 in Video
Sony Pictures heeft de eerste trailer en een poster vrijgegeven van de film Concussion van Parkland-regisseur Peter Landesman. De hoofdrol wordt ingevuld door Will Smith, de blockbuster-acteur die opeens weer veelvuldig te zien is in films.

In het American Football-drama zien we hoe Smiths personage, forensisch neuropatholoog Dr. Bennet Omalu, vecht om aan het licht te brengen dat NFL-spelers neurologische problemen overhouden aan de herhaaldelijke klappen die ze op hun hoofd krijgen. Hij wordt echter tegengewerkt door de NFL, politici en bedrijven die de NFL sponsoren.

Naast Smith zijn er ook rollen voor onder meer Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alec Baldwin en Gugu Mbatha-Raw. Vanaf 25 december in de States; vermoedelijk een direct-to-dvd uitgave in Nederland. Met dank aan M0vieFreak, de Nederlandse releasedatum staat op 10 maart 2016.
9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Een zeer goede trailer! T+) Will Smith is heel goed in dramafilms en zo te zien gaat hij het weer heel goed doen. ;) De Afrikaanse accent doet hij ook goed. De film heeft een erg interessante onderwerp en kijk erg uit naar de film! :Y De poster is ook heel mooi.

weszz

Avatar

Zijn accent doet die goed! En ziet er ook best leuk uit. Ben benieuwd! Hopelijk komt die nog filmhuizen

jaime91

Avatar

Inderdaad een erg goede trailer! Ontzettend knap dat terwijl ik naar de trailer zat te kijken niet Will Smith zag maar het personage dat hij speelt. In Ali was hij ook al zo onherkenbaar terwijl Smith toch een heel bekend gezicht is. Dat laat alleen maar zien hoe goed hij is! Onwijs goede acteur! En ondanks dat ik niks heb met de NFL kijk ik hier wel naar uit.

benjamin

Avatar

Had ook momenten dat ik Smith echt niet leek te herkennen, mooi hem nog eens in een sterke dramatische rol te zien. En met o.a. Alec Baldwin, Gugu Mbatha-Raw en de immer uitstekende Eddie Marsan lijken ook de bijrollen goed ingevuld.

Frietgezicht

Avatar

Killer Croc VS Deadshot @ 1:06

Olrik

Avatar

Ziet er goed uit, mooi om Smith weer eens in een serieuze rol te zien.

M0vieFreak

Avatar

weszz "Zijn accent doet die goed! En ziet er ook best leuk uit. Ben benieuwd! Hopelijk komt die nog filmhuizen"


Ik heb net pas gelezen dat er staat 'vermoedelijk een direct-to-dvd uitgave in Nederland'. Ik was even bang en boos dat het niet in de bioscopen zou komen want ik wil het wel in de bios kijken. Heb even snel opgezocht en op de website van Universal Pictures International (brengt de film hier uit) staat de release datum voor Nederland op 10 maart. Smiley face Staat ook op de website van Pathé.

Voor de link klik hier!

Secret1994goesFilm

Avatar

Zoals hierboven al wordt gezegd: zeer nice dat accent! Smiley face

YOLO

Avatar

M0vieFreak "Heb even snel opgezocht en op de website van Universal Pictures International (brengt de film hier uit) staat de release datum voor Nederland op 10 maart. Smiley face Staat ook op de website van Pathé.
"
Mooi. T+)

Frietgezicht "Killer Croc VS Deadshot @ 1:06"

En in Focus speelde tegen over Harley Quinn ;) Het lijkt wel op Smith projecten uitkiest waarvan mede Suicide Squad leden ook meedoen.

NieuwsFilm

meest populair