Dvd-releases week 36

Met o.a. Bloed, Zweet & Tranen en The Longest Ride.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Shirley: Visions of Reality (2013)


In dit cinematografische experiment worden dertien schilderijen van Edward Hopper tot leven gebracht. Korte flitsen van radioberichten bieden historische context, terwijl de personages op de beroemde schilderijen zich door de tijd bewegen.
Bekijk de afbeelding

The Longest Ride (2015)


De levens van een jong koppel raken verstrengeld met dat van een veel oudere man, als hij vast zit in een autowrak. Hij blikt terug op een lang verloren liefde.
Bekijk de afbeelding

Bloed, Zweet & Tranen (2015)


André Hazes is acht jaar oud als Johnny Kraaijkamp hem ontdekt op de Albert Cuypmarkt: een ster is geboren. De film handelt over drie cruciale fases in Hazes' leven: zijn jeugd in de jaren 60, de jaren 80 en zijn doorbraak en zijn laatste levensjaar.
Bekijk de afbeelding

Cake (2014)


De wrange maar hilarische Claire Simmons raakt gefascineerd met de zelfmoord van één van de vrouwen in haar steungroep voor mensen met chronische pijn.
Bekijk de afbeelding

Tracers (2015)


De New Yorkse fietskoerier Cam (Taylor Lautner) slaat vanwege een hoge schuld op de vlucht voor de Amerikaanse maffia. Wanneer hij de aantrekkelijke free runner Nikki (Marie Avgeropoulos) tegen het lijf loopt, is er meteen sprake van een klik. Ze introduceert hem aan de sensationele wereld van parkour; een sport waarbij buitengewone snelheid, het verleggen van grenzen en het overwinnen van obstakels centraal staan.
Bekijk de afbeelding

Les héritiers (2014)


Lyceum Léon Blum in Créteil. Een lerares besluit om haar zwakste klas van het tweede jaar in te schrijven voor een nationale wedstrijd over geschiedenis. Deze ontmoeting zal hen compleet veranderen.
Bekijk de afbeelding

Im Labyrinth des Schweigens (2014)


Duitsland aan het einde van de jaren vijftig. De economie kent hoge toppen, de mensen hebben opnieuw een goed gevoel en de gebeurtenissen van minder dan twintig jaar eerder verdwijnen langzaam maar zeker naar de achtergrond. Maar op een dag moet journalist Thomas Gnielka in Frankfurt voor de rechtbank verschijnen. In verband met een voormalig kampbewaarder van Auschwitz die als leraar schijnt te werken.


NieuwsFilm

meest populair