Bioscoopreleases week 36

Met o.a. Hitman: Agent 47 en Straight Outta Compton.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Hitman: Agent 47 (2015)


Agent 47 heeft de missie om een megacorporatie uit te schakelen, die van plan is zijn verleden te ontcijferen en een leger van moordenaars te maken, die nog veel sterker zijn dan hijzelf. Samen met een jonge vrouw, die het geheim heeft om deze krachtige vijand te verslaan, gaat 47 de confrontatie aan met schokkende onthullingen rond zijn oorsprong.
Bekijk de afbeelding

Knock Knock (2015)

Regie: Eli Roth

Rondom het weekend zwaait de succesvolle architect en gelukkig getrouwde Evan Webber z'n vrouw en twee kinderen uit. De komende paar dagen heeft hij het rijk voor zichzelf, maar dan staan plotseling twee, doorweekte jonge meiden op zijn stoep die hulp zoeken. Ze stellen Evans steun op prijs en dienen hem de avond van zijn leven op. Wat echter leuk begint ontpopt zich tot een ware nachtmerrie.
Bekijk de afbeelding

Straight Outta Compton (2015)


De groep NWA komt op in de straten van Compton, California, halverwege de jaren 1980 en zorgt voor een revolutie van de pop culture.
Bekijk de afbeelding

Ricki and the Flash (2015)


Ricki Rendazzo is een oude rockster, die met haar band The Flash in een bar in San Fernando zingt. Haar ex-man belt haar op een dag om te melden dat haar dochter Julie het moeilijk heeft. Ze is verlaten door haar echtgenoot, voor een andere vrouw. En dat is voor Ricki het moment om terug te gaan en haar dochter te helpen, die haar in eerste instantie niet bepaald met open armen ontvangt.
Bekijk de afbeelding

Mia madre (2015)


Margherita, een directeur in het midden van een existentiële crisis, moet omgaan met het onvermijdelijke en het nog altijd onacceptabele verlies van haar moeder.
Bekijk de afbeelding

Dheepan (2015)


Draait om een Sri Lankaanse Tamil krijger die naar Frankrijk vlucht, en probeert een nieuw leven op te bouwen.


NieuwsFilm

meest populair