Hulk niet in 'Captain America: Civil War'

Zijn huidige locatie is een te groot geheim om nu al te onthullen.

Er zijn al veel geruchten geweest over het al dan niet verschijnen van Mark Ruffalo’s Hulk in Captain America: Civil War. Nu blijkt dat hij dat niet zal doen, al was dat oorspronkelijk wel de bedoeling. Waarom precies kon Ruffalo niet onthullen, maar het is wel een belangrijk punt, waar Banner heen is gegaan.

”De reden daarvoor is te groot om te onthullen in deze film,” vertelde Ruffalo. ”Ik zat in het scenario, maar toen hebben ze mijn personage eruit gehaald. Ze willen niet onthullen waar hij is en waarom. Ik weet zelfs niet of de Hulk snel terug zal keren.”

Wel keren een heleboel andere personages terug voor deze ‘derde’ Avengers: Tony Stark / Iron Man (Robert Downey Jr.), Steve Rogers / Captain America (Chris Evans), Falcon (Anthony Mackie), Bucky Barnes (Sebastian Stan), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Ant-Man (Paul Rudd), War Machine (Don Cheadle), Vision (Paul Bettany) en Black Widow (Scarlett Johansson).

Ook leren we de nieuwe Spider-Man (Tom Holland) en superheld Black Panther (Chadwick Boseman) kennen. De film gaat in mei volgend jaar in première.



NieuwsFilm

meest populair