Nieuwe hoop op heruitgave originele versies 'Star Wars'-trilogie

Walt Disney zou ermee bezig zijn, volgens George Lucas, John Landis en Empire.

Empire Magazine meldt dat er nieuwe hoop is op een re-release van de originele versies van de eerste drie Star Wars-films. Via Twitter laat het betrouwbare medium weten dat John Landis dit meldde tijdens een Q&A-sessie.

De fanboys zien deze versies graag op Dvd/Blu-Ray verschijnen. De huidige versies zijn namelijk al behoorlijk bewerkt door Star Wars-bedenker George Lucas. Er zijn scènes veranderd en behoorlijk wat visuele effecten toegevoegd.

Hieronder de tweets van Empire waarin wordt verwezen dat Landis een gesprek over de films heeft gehad met Lucas. Uiteraard is nog niets zeker zolang Walt Disney geen officiële bevestiging geeft, maar wie weet!



Uiteraard gaat het om de drie films Star Wars Episode IV: A New Hope (1977), Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back (1980) en Star Wars Episode VI: Return of the Jedi (1983). Mocht het er van komen dat de originele niet bewerkte versies verschijnen, dan zal dit na The Force Awakens zijn. Eerst verschijnen de meest recente versies op nieuwe Blu-Ray uitgaven.

NieuwsFilm

meest populair