Dvd-releases week 39

Met o.a. Avengers: Age of Ultron en Ex_Machina.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Avengers: Age of Ultron (2015)


Als Tony Stark met behulp van een nieuw programma wereldvrede probeert te bewerkstelligen, gaan de zaken mis en is het aan de machtigste helden van de Aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye, om in een ultieme test voor de planeet te vechten. Terwijl de slechterik Ultron opkomt, is het aan de Avengers om hem ervan te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren en al snel banen ongemakkelijke samenwerkingen en onverwachte actie de weg voor een episch en uniek wereldwijd avontuur.
Bekijk de afbeelding

Ex Machina (2015)


Caleb is een 24-jarige codeur bij 's werelds grootste internetbedrijf en wint een wedstrijd om een week door te mogen brengen in een afgelegen huisje, dat eigendom is van Nathan, de teruggetrokken levende CEO van het bedrijf. Maar, als Caleb diep in de bergen bij het huisje aankomt, ontdekt hij dat hij moet participeren aan een vreemd en fascinerend experiment. Hij moet interactie hebben met de eerste echte kunstmatige intelligentie, die zich bevindt in het lichaam van een prachtig robotmeisje.
Bekijk de afbeelding

Dark Was the Night (2014)


De inwoners van het geïsoleerde stadje Maiden Woods worden door een onbekend kwaad geterroriseerd. Deze is mogelijk door een nieuw houthakbedrijf opgewekt tijdens het verstoren van het rustige leven in de bossen. Sheriff Paul Shields en zijn deputy zullen het kwaad moeten trotseren en hun stadje zien te beschermen.
Bekijk de afbeelding

De Masters (2015)


Twee mannen gaan op zoek naar de jeugdvrienden waarmee ze ooit de rapgroep De Masters vormden. Succes bleef uit en inmiddels zijn ze allemaal verzand in een burgerlijk bestaan. Ze besluiten desondanks nog één allerlaatste gooi naar de grote roem te doen.
Bekijk de afbeelding

Out of the Dark (2014)


Een koppel verhuist met hun dochter naar Colombia, om een fabriek over te nemen. Al snel realiseren ze zich dat hun nieuwe huis bezeten is door geesten.
Bekijk de afbeelding

Pound of Flesh (2015)


Deacon, een voormalige black-ops agent, is in de Filipijnen om zijn nier af te staan aan zijn stervende nichtje. Een dag voor de operatie wordt hij wakker en blijkt hij het slachtoffer te zijn van orgaandiefstal. Op zoek naar zijn nier laat hij een spoor van geweld achter in de donkerste uithoeken van de stad, bordelen, vechtclubs, zwarte markten en landgoederen van miljardairs.
Bekijk de afbeelding

Walking with the Dead (2015)

Regie: Scott Dow

Als een politieagent wakker wordt in een ziekenhuis, en ontdekt dat hij zich midden in een zombieapocalypse bevindt, doet hij alles om zijn familie te vinden, zelfs als dat betekent om Twitter op te offeren.
Bekijk de afbeelding

Frog Kingdom (2013)


Prinses Froglegs gaat undercover om deel te nemen aan haar vaders Froglymics, om zo niet aan een man uitgehuwelijkt te worden. Ze wil haar eigen man namelijk kunnen kiezen!


NieuwsFilm

meest populair