Algemeen

Spider-Mans 'Sinister Six' naar het Marvel Cinematic Universe?

De eerder geplande film zou Spider-Man in de hoofdrol hebben.

door Bram de Groot op 23.09.2015 om 18:01 in Algemeen
Ondertussen kijken de fans van het superheldengenre uit naar het volgend jaar te verschijnen Captain America: Civil War, waarin we voor het eerst Tom Hollands Spider-Man gaan zien. Tot enige tijd terug was het echter Sony Pictures' The Sinister Six die zou verschijnen in 2016. De schriptschrijver en beoogd regisseur van die film, Drew Goddard, liet e.e.a. los tegenover io9.

Ten eerste geeft Goddard aan dat Peter Parker / Spider-Man de hoofdrol zou hebben gehad in Sinister Six: "Het was belangrijk voor mij om een losstaande film te maken, die geen rekening zou houden met de mythologie en de continuïteit. Het zou een avontuur worden van Peter. Het goede nieuws is dat het prima past in de plannen die er zouden zijn. We moeten gewoon enkele jaren voorbij laten gaan, denk ik."

Goddard lijkt te willen voorspellen dat zijn Sinister Six zomaar uit de kast gehaald zou kunnen worden voor het Marvel Cinematic Universe, waarbij Marvel Studios en Sony Pictures samenwerken voor wat betreft het aandeel van Spider-Man in alle films. Of dit nu de stand-alone films rond Spider-Man zijn of gastoptredens in de andere MCU-films.

Ondanks dat zijn Sinister Six werd geschrapt door de samenwerking, bevalt Goddard het plan om Spider-Man te 'verhuizen' naar het MCU overigens wel: "Het lastige aan alles is dat ik het een fantastisch plan vind. Ik vind het geweldig dat we Spider-Man krijgen te zien in de Marvel-films. Als fan wil je dat gewoon. Wat de toekomst brengt weten we niet. Maar dit is Hollywood..."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WeaponX

Avatar

Relatie tussen hem en Marvel zit wel goed aangezien hij aan Daredevil werkte (vraag me wel af of dat na de Sony deal plaatsvond dat hij van Sony naar Marvel is geswitched of dat hij voor beide werktte?) Hij heeft ook wat prima schrijfwerk afgeleverd voor films zoals the Martian, Cloverfield & World War Z...Ik denk dat hij Sinister Six het beste van iedereen van de grond kan krijgen.

bigmichiel

Avatar

airbender "Je vergeet te vermelden dat hij de geniale The Cabin in the Woods heeft geregisseerd."


Geniaal is overdreven, maar hij is wel stukken beter dan ik zou willen toegeven haha. Misschien dat hij geniaal is wanneer je niet verder kijkt dan alleen horror films, die zijn over het algemeen altijd matig.

WeaponX

Avatar

airbender "Je vergeet te vermelden dat hij de geniale The Cabin in the Woods heeft geregisseerd."


Precies die kwam van hem en Joss Whedon dus Marvel was via Whedon makkelijk terrijn voor Goddard.

NieuwsFilm

meest populair