Video

Trailers 'Ronaldo' en 'Daft Punk Unchained'

Een kijkje in de levens van het invloedrijke duo Daft Punk en één van 's werelds beste voetballers ooit.

door Bram de Groot op 30.09.2015 om 08:00 in Video
Afgelopen dagen zijn er trailers verschenen van documentaires over hedendaagse iconen: Daft Punk en Ronaldo. Beide namen staan aan de top van hun expertisegebied. Daft Punk is na jaren nog steeds toonaangevend in onder meer de dancescene en Ronaldo schiet de ene na de andere bal in het net voor zijn club Real Madrid.

De eerste die we laten zien is die van Ronaldo, een docu die inzoomt op de professionele activiteiten maar ook het privé-leven van de veelbesproken en behoorlijk aanwezige goaltjesdief. Vanaf 9 november zou de documentaire wereldwijd in première gaan.

De tweede documentaire is Daft Punk Unchained van BBC Worldwide en regisseur Hervé Martin Delpierre. Er wordt ingezoomd op de opkomst van het invloedrijke Daft Punk en hun activiteiten de afgelopen 20 jaar. De docu heeft al in Frankrijk gedraaid. Verdere releasedata zijn onbekend.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Ronaldo vindt ik op het veld maar een iritante verschijning, eentje die zich zelf heel erg goed vindt en helaas dat ook is.. Maar volgens mij is hij als je hem persoonlijk kent een hele toffe gozer is en het desondanks ze bakken met geld het niet makkelijk heeft met alle aandacht die hij krijgt en de vele vrouwen die graag zijn aandacht willen (verdorie)...

anyway, misschien dat zo'n docu over hem, hem ook op het veld meer sympathie kan geven..


Daft Punk.. tja, persoonlijk vond ik hun laatste album niet goed.. Teveel disco deuntjes, te veel herhaling, denk dat het allemaal te gelikt is.. Terwijl ik helemaal gek ben van hun Alive registratie.. Een docu waarbij notabene Kanye West gaat praten over Daft Punk??? tja, dan is de geloofwaardigheid er wel af.. Waar zijn de echte dans muziek kenners? of Andere pioniers op electronica muziek die hun ongezouten mening geven over Daft Punk?

Lukas

Avatar

Die documentaire over Daft Punk was overlaatst hier in België op Canvas te zien. Niet iedereen zal het even interessant vinden, maar het is zeker een kijkje waard!

NieuwsFilm

meest populair