Dvd-releases week 40

Met o.a. Jurassic World en Child 44.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Jurassic World (2015)


Jurassic World speelt zich af op een volledig functioneel park op Isla Nublar. Dagelijks trekt het 20,000 bezoekers, die via een veerboot vanuit Costa Rica komen. Er zijn elementen van een natuurreservaat, safari, een dierentuin en een pretpark, een luxe resort met hotels, restaurants, een levendig nachtleven en een golfbaan. En uiteraard zijn er de nodige dinosaurussen. Alles lijkt in eerste instantie koek-en-ei, maar gaat vanzelfsprekend mis en dan is het aan de personages om zich te redden.
Bekijk de afbeelding

Escobar: Paradise Lost (2014)


Nick is een jonge surfer die zijn broer bezoekt in Colombia. Daar valt hij voor het lokale meisje Maria. Maar er is één probleem met Maria, haar oom luistert naar de naam Pablo Escobar.
Bekijk de afbeelding

Child 44 (2015)


Een idealistische overheidsfunctionaris neemt de beslissing een reeks kindermoorden te onderzoeken. De staat wil daar niets van weten en degradeert hem. Vervolgens wordt hij ook nog verbannen, waarop hij besluit de zaak in zijn eentje verder te onderzoeken.
Bekijk de afbeelding

Outcast (2014)


In deze actiefilm spelen Nicolas Cage en Hayden Christensen (Jumper, 2008) twee ridders die in China belanden. Ze moeten daar de kinderen helpen van een afgezette Chinese heerser en zo het koninkrijk terug veroveren op hun kwaadaardige oom.
Bekijk de afbeelding

Good Kill (2014)


Een voormalig straaljagerpiloot is nu een dronepiloot. Elke dag vecht hij vanuit een klein gebouw tegen de Taliban, waarna hij terug naar huis kan en ruziet met zijn vrouw en kinderen. Steeds meer begint hij het gevoel te krijgen meer vijanden te creëren op deze manier, dan te doden.
Bekijk de afbeelding

Low Down (2014)


Een blik op het leven van pianist Joe Albany, vanuit het perspectief van zijn jonge dochter, terwijl ze hem met zijn drugsverslaving ziet wortelen in de jazz scène van de jaren '60 en '70.
Bekijk de afbeelding

A Girl Walks Home Alone at Night (2014)


Er gebeuren vreemde dingen in Bad City, een Iraans spookdorp dat vol zit met prostituees, junkies, pooiers en andere verdorven zielen. Wat deze bewoners niet weten, is dat ze worden gestalkt door een eenzame vampier...
Bekijk de afbeelding

Bibi & Tina (2014)


De vriendinnen Bibi en Tina zijn onafscheidelijk. Maar de paardenrennen in Kasteel Falkenstein komen eraan en zijn voor de twee niet alleen een sportieve uitdaging. Hun vriendschap wordt ook zwaar op de proef gesteld.
Bekijk de afbeelding

The Duke of Burgundy (2014)


Een vrouw doet onderzoek naar vlinders en motten. Ze heeft een relatie met een man en besluit deze te testen door alle grenzen te overschrijden en regels te overtreden.
Bekijk de afbeelding

Demonic (2015)

Regie: Will Canon

Detective Mark Lewis en psychollog Elizabeth Klein zijn belast met het onderzoek naar de dood van vijf studenten. De studenten werden op brute wijze vermoord in een verlaten huis. Eén van de overlevenden, vertelt dat de studenten amateur spokenjagers waren, op zoek naar paranormale activiteit en fenomenen in het verlaten huis.
Bekijk de afbeelding

Adult Beginners (2014)

Regie: Ross Katz

De carrière van een jonge, narcistische ondernemer ligt in duigen. Tijdens een poging om zijn leven weer op te bouwen, laat hij Manhattan achter zich en trekt hij in bij zijn zus, haar man en hun jonge zoon.
Bekijk de afbeelding

Geronimo (2014)


Zuid-Frankrijk. In de hitte van augustus, probeert Geronimo de spanningen onder jongeren in de wijk St. Pierre wat te ontspannen. De stemming verandert als Nil Terzi, een tienermeisje van Turkse afkomst, voor een afgesproken huwelijk in de armen van haar geliefde vlucht. Hierdoor moet Geronimo hemel en aarde bewegen om de rust te bewaren.
Bekijk de afbeelding

Dior and I (2014)


Dior and I brengt de kijker naar de wereld van het beroemde Christian Dior modehuis, met een blik achter de schermen van de schepping van de eerste haute couture collectie van Raf Simons.
Bekijk de afbeelding

Fünf Freunde 2 (2013)


Vijf vrienden gaan voor de eerste maal alleen op reis. Maar onderweg wordt Dick voor Harry, de zoon van een miljonair, aangezien en hij wordt ontvoerd. De kidnappers zitten achter een reusachtige edelsteen aan, waarvan Harry weet waar hij zich bevindt. Een wilde achtervolging brengt de vijf vrienden tot diep in de 'Geestengrotten'.
Bekijk de afbeelding

Savannah (2013)


Het waargebeurde verhaal van Ward Allen, een romanticus die besloot zijn plantage af te staan en een vrij leven op de rivier te verkiezen. Hij strijdt voor het hart van een vrouw, die door haar vader niet afgestaan wordt.
Bekijk de afbeelding

Sword of Vengeance (2015)

Regie: Jim Weedon

Wraak is de drijvende kracht achter de terugkeer van een schaduwloper naar het Saksische land. Hij wil een einde maken aan de brute onderdrukking van zijn volk.


NieuwsFilm

meest populair