Bioscoopreleases week 40

Met o.a. The Martian en J. Kessels.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Wilde mossels (2000)


Een conservatief vissersdorp in Zeeland biedt niet veel meer dan de kerkdiensten en het jaarlijks terugkerende mosselfeest. Leen, Daan en Jacob doorbreken de sleur van hun saaie leven met motorracen, een eigen rockband en wilde feesten in de motorclub. Vooral Leen, de leider van het drietal, wil weg.
Bekijk de afbeelding

The Martian (2015)


Na een harde storm op Mars gaat een team van astronauten er vanuit dat hun collega Mark Watney dood is en wordt hij achtergelaten. Maar Watney heeft overleefd en is nu gestrand op een planeet waar een mens eigenlijk niet kan overleven. Met een paar voorraden, moet hij vertrouwen op zijn eigen intellect en wil om te overleven en een manier vinden om de Aarde te laten weten dat hij nog leeft. Miljoenen kilometers verder, op Aarde, werken de NASA en een team van internationale wetenschappers vervolgens samen om de Marsman thuis te krijgen.
Bekijk de afbeelding

J. Kessels (2015)


In J. Kessels rijden de literaire pulpschrijver Frans en zijn favoriete personage J. Kessels van Tilburg naar de Hamburgse Reeperbahn. In hun oude Amerikaanse 'Kamikaze' roestbak gaan ze op zoek naar een vreemdgaande frikadellenhandelaar. Hun zoektocht wordt op een ander spoor gezet als ze een lijk in de achterbak van de auto vinden.
Bekijk de afbeelding

De Sneeuwkoningin 2 (2014)


De trollen hebben de smaak van vrijheid te pakken na hun overwinning op de sneeuwkoningin. De trol Orm is uitgegroeid tot een held door zijn bijdrage aan de overwinning. Dit is echter niet genoeg voor hem. Hij dikt zijn verhalen aan en creëert daarmee een web van leugens.
Bekijk de afbeelding

Mustang (2015)


Turkije, het begin van de zomer. In een dorp in het noorden wandelen Lale en haar vier zussen van school naar huis en spelen ze onschuldig met een aantal jongens. De immoraliteit van het spel zorgt voor een schandaal dat onverwachte consequenties heeft. Hun huis verandert geleidelijk in een gevangenis. School wordt vervangen door huishoudelijk werk en er volgen huwelijken.
Bekijk de afbeelding

Journey to the Shore (2015)


Mizuki's echtgenoot Yusuke is drie jaar geleden verdronken op zee. Opeens staat hij weer voor haar deur en Mizuki is er niet eens verbaasd over. Ze vraagt zich zelfs af waar hij zo lang bleef. Yusuke haalt haar over om een reis te maken.


NieuwsFilm

meest populair