Dvd-releases week 41

Met o.a. Project T en Spy.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Project T (2015)

Regie: Brad Bird

Het gedesillusioneerde voormalig kindgenie Frank wordt samengebracht met de slimme en optimistische tiener Casey. De twee gaan op een gevaarlijke missie om de geheimen van een enigmatische plek tussen tijd en ruimte te ontdekken, die alleen bekend staat als Tomorrowland. Wat ze moeten doen verandert de wereld, en henzelf. Voor altijd.
Bekijk de afbeelding

St. Vincent (2014)


De eeuwig cynische oorlogsveteraan Vincent (Bill Murray) is op zijn zachtst gezegd niet blij als hij alleenstaande moeder Maggie (Melissa McCarthy) en haar 12-jarige zoontje Olivier het huis naast hem ziet betrekken. Maar wanneer zijn bankrekening het absolute nulpunt heeft bereikt besluit hij dat wanhopige tijden vragen om wanhopige oplossingen en biedt hij de constant overwerkende Maggie aan om op haar zoon te passen. Zij neemt met lichte tegenzin dit aanbod aan, en al snel leert de zachtaardige Olivier in de avonduurtjes diverse uiteenlopende zaken op het gebied van gokken, vrouwen en andere zaken waar Vincent zich graag mee bezig houdt. Maar is de mopperkont wel echt zo dwars en onaardig als hij lijkt, of schuilt er onder het harde uiterlijk toch ook een andere kant in Vincent?
Bekijk de afbeelding

Spy (2015)

Regie: Paul Feig

De saaie kantoor CIA analist Susan Cooper is niet alleen saai, maar ook de ongeziene held achter vele gevaarlijke missies. Als haar partner onvindbaar is en een andere topagent in gevaar komt, gaat ze vrijwillig undercover om door te dringen tot de wereld van een dodelijke wapenhandelaar en een wereldwijde ramp te voorkomen.
Bekijk de afbeelding

The Legend of Longwood (2014)


Een 12-jarig meisje is voorbestemd een 300-jaar oude betovering die rust op een klein Iers dorpje en zijn bewoners te verbreken. Zij moet daartoe en mysterieuze Zwarte Ridder helpen soelaas te vinden en een kudde paarden redden van een meedogenloze vrouw met gemene plannen.
Bekijk de afbeelding

Rendez-Vous (2015)


Simone is het moe en gooit het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric en hun twee kinderen daar naartoe, om er een chambre d'hôtes van te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een enerverende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel. Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter, maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt... De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.
Bekijk de afbeelding

Deepsea Challenge 3D (2014)


Film waarin James Cameron met zijn Deepsea Challenger in de oceaan dook om het allerdiepste deel te bereiken. Dit was een doorbraak aangezien Cameron de eerste persoon werd die in zijn eentje naar dit deel van de planeet afreisde.
Bekijk de afbeelding

Unfriended (2014)


Zes schoolvrienden ontvangen tijdens het videochatten een Skypebericht van een klasgenoot die precies een jaar geleden zelfmoord pleegde. Ze gaan er eerst van uit dat het een misselijke grap is, maar wanneer het meisje begint te vertellen over hun diepste geheimen, beseft de groep zich dat het hier gaat om iets bovennatuurlijks en kwaadaardigs.
Bekijk de afbeelding

Sinterklaas & Diego: Het geheim van de ring (2014)


Sinterklaas zit met zijn handen in het haar. De brieven stapelen zich op en de pakjeslijst wordt alsmaar langer. Hoe moet hij nu in één avond al die pakjes bezorgen bij alle kinderen? Wanneer Diego op het idee komt om de goede oude Kerstman om hulp te vragen, gaan ze samen met stuntelpiet en de kinderen Max en Anna op weg naar de Noordpool. Het plan lijkt op rolletjes te lopen, tot Famke en Yvette, twee ontsnapte boeven, roet in het eten gooien.
Bekijk de afbeelding

Kristy (2014)


Het is Thanksgiving en de leerlingen van een universiteit keren terug naar huis om de feestdagen met hun familie en vrienden te vieren. De studente Justine blijft echter alleen achter en wordt het doelwit van een groep gemaskerde figuren die haar kwaad willen doen. Ze zal haar angsten moeten overwinnen en terugvechten.
Bekijk de afbeelding

The Dark Horse (2014)


Eenmalige snelschaakkampioen onder de Maori, Genesis Potini, leeft met een bipolaire stoornis. Dagelijks moet hij vooroordelen en geweld overwinnen om zijn schaakclub, zijn familie en uiteindelijk zichzelf te redden. Dat probeert hij te doen door een groep kansarme jongeren klaar te stomen voor het schaakkampioenschap in Nieuw-Zeeland.
Bekijk de afbeelding

Trois souvenirs de ma jeunesse (2015)


Paul Dédalus zal Tadzjikistan verlaten. Hij herinnert zich zijn jeugd in Roubaix, de vlagen van waanzin van zijn moeder, de band die hij had met zijn broer Ivan, een vroom maar gewelddadig kind. Toen hij zestien jaar was, was zijn vader een ontroostbare weduwnaar. Hijzelf reisde naar de Sovjet-Unie waar een clandestiene opdracht hem ertoe leidde dat hij zijn eigen identiteit aanbood aan een jonge Russische man. Hij herinnerde zich verder toen hij negentien was zijn zus Delphine, zijn neef Bob, avonden met Pénélope, Mehdi en Kovalki, de vriend die hem moest verraden. En ook zijn studies in Parijs, zijn ontmoeting met dokter Behanzin en zijn ontluikende roeping voor antropologie. Maar boven dat alles herinnert Paul zich Esther. Zij was het hart van zijn leven, een 'fanatiek hart'.
Bekijk de afbeelding

Prins (2015)


Ayoub is tot over zijn oren verliefd op Laura. Helaas is Laura al bezet. Terwijl hij op verschillende manieren probeert haar hart te veroveren, komt hij Kalpa tegen - een zware crimineel met een paarse Lamborghini Diablo. Door Kalpa's invloed begint Ayoubs wereld uit elkaar te vallen: zijn vrienden vermijden hem, zijn moeder zet hem het huis uit en zijn zus wil hem niet meer zien. Zijn vader is vanwege ernstige drugsproblemen niet in staat hem te helpen. Ayoub moet een man worden om zijn problemen op te kunnen lossen en uiteindelijk komt hij voor de ultieme keuze te staan: de liefde of de criminaliteit.
Bekijk de afbeelding

Drones (2013)


Twee soldaten krijgen de taak te beslissen over het lot van een terrorist, met slechts één druk op de knop. Terwijl de actie zich in echte tijd afspeelt, wordt hun kans om de knop in te drukken steeds kleiner, terwijl de vragen over de motieven achter de dodelijke aanval steeds tallozer worden.
Bekijk de afbeelding

L'art de la fugue (2014)


Antoine leeft samen met Adar, maar droomt van Alexis... Louis is verliefd op Mathilde maar hij zal met Julie trouwen... Zal Gérard, die Hélène niet graag ziet, in de armen van Ariel vallen? De drie broers zijn in verwarring. Hoe moeten ze de juiste weg vinden of... ontsnappen aan hun verantwoordelijkheid?
Bekijk de afbeelding

I Spit on Your Grave 3 (2015)


Jennifer gaat weer werken voor de Crisis Hotline, als een seriemoordenaar de hulplijn besluit te gebruiken om verkrachters te pakken. Jennifers duistere verleden zorgt dat detectives achter haar aan gaan, maar of zij de moordenaar is die ze zoeken?
Bekijk de afbeelding

Free Fall (2014)


Een werknemer die voor Gault Capital in Los Angeles werkt, wordt achterna gezeten door een meedogenloze moordenaar.
Bekijk de afbeelding

Jack Strong (2014)


De meest spectaculaire spion van de Koude Oorlog, kolonel Ryszard Kuklinski, besluit de Amerikanen geheimen te verkopen.
Bekijk de afbeelding

Zero Tolerance (2015)


Twee paramilitairen, Johnny en Peter, zoeken in Bangkok naar de mooie ontvoerde dochter van Johnny.


NieuwsFilm

meest populair